S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Hello...

árulja el valaki másodszorra hol van Agropromban a dokumentum ?????már 4x kutattam át a földalattit, a két épületert......HELP!!!!!!!!!!!!

dezodor! szomjanhalunk mint a sivatagban... mikorra lesz "minden kész"... nem sürgetni akarlak, csak bekeretezném a naptáramban azt a jeles napot! :D

és most egy régi klasszikus szám... VALAKIMONDJAMEG... :D:D
tehát havalaki birtokában van annak, hogy hol is leledzik Ghost Memo-ja, akkor az légyszi írja meg PÜ-ben... vagy mégjobb adjon egy sreenshotot... mert nem hiszem el hogy olyan láma vagyok hogy nem találom meg...

Koromsötét?Abba mi az élmény nemtudom,de remélem kilehet majd szedni belőle mert nemakarom a billentyűzetet szétverni. :x

dezodor":3uggx1zp mondta:
the_bunfi:

army warehouse... 1ik ház pincéje

mans:

options-ba brightness-t feltolod oszt tessék :D
:x Remélem majd leírod ha megkérlek,hogy hogylehet kiszedni.

[Dezodor !!

ujratelepitettema gépem...ujból stalker, 1.004 patch, Priboi..bemásoltama régi mentéseket és nem látja..nem tudom előhalászni őket..ijból kell kezdenem?????? HELP !!!!

dezodor nem tudnál esetleg egy kicsit segíteni nekem?
http://www.fpsbanana.com/skins/42181 linken található fegyver szeretném összebékíteni a Priboi-jal, egyenlőre kevesebb sikerrel
addig sikerült eljutnom, hogy csak akkor crashel a játék, amikor meg akarom venni don rebától, és egyéb hibákat is okoz (nincs a sleepbagnek képe, hordókat nem lehet felvenni meg még egy pár egyéb amit még nem találtam meg)... tehát igazából valami tutorialra vagy valami segítséganyag fellelhetőségére gondoltam megoldható?
íme róla egy kép:
32713.jpg

a fegyver a shotgun típusba tartozik és shotgun lőszerrel működik.... aki kétkedik, hogy ilyen típusú fegyver van annak ajánlom az alábbi linket

u.i. ha valaki tudna egy sreenshotot tolni a Ghost's memo hollétéről azt megköszönném...

hú..... ez a fegyver nagyon jó (olyan automata shotgun..... ) msá játékokban közelről eléggé tud zúzni :)

(még 1 kérdés a PKM az valami mod-ban már benne van nem lehet ne megoldani hogy.. a priboi-ban is benne legyen )

minigun-t az srp modból vette át ol.

a többi fegyvert már említettem hogy beletettük a priboi köv. patch-ba. tehát pkm, bm16 hosszúcsövű, ak47, saiga meg még poénból egy awp, de azt kiveszem, nem cstrike ez :D

[a documentumok..stalkersoc könyvrátba..savegame...ott voltak az ujak....

Cső Dezodor!

Tudom hogy sokat csépelt meg mittudomén, de a Priboi nagyjavítócsomagja kb. mikorra vár6ó? Meglesz a Áprilisban szerinted?

Üdv/ I'm

szemerkélő eső, éjjel. rohannom kell. tudom, hogy rohannom kell. monolith harcosok mindenhol. anomáliák... nem látom a célt, de futok tovább. futnom KELL! tudom, hogy itt leszenek, tudom hogy várnak rám, érzem. ottvan már hallom a helikopter rotorjainak suhogását, ahogy vágják a nyári esőben felfrisssült levegőt... már látom is... ott vannak az északi kapunál... már csak pár méter. egyre fáradtabb vagyok. eldobom a fegyverem már úgysem lesz rá szükség. a táska. CSAK a táska kell... csak a TÁSKA...
- megvannak a dokumentumok?
- megvannak. itt van mind a táskában. - odaadom neki, érzem, hogy célba értem. vége. vége van a rettegésnek, a rohanásnak, a fegyverek csattogó zajának, az éhezésnek, a vérző sebeknek és anomáliáknak. VÉGE...
- renben van. Slipchenko hadnagy az egész orosz nép hálás önnek a szolgálataiért.... hátat fordít és elindul a helikopter felé. én is követem. hiretelen hátrabiccenti a fejét és éles hangon megszólal:
- öljétek meg!
lelassult az idő, képeket látok, képeket... szép emlékek. kattanást hallok, mintha egy fegyvert húztak volna fel... talán... vagy ez csak álom? nemtodom. kinyitom a szemem. fegyverek néznek velem szembe. jutalom a szolgálatért. talán ez lesz az utolsó gondolatom. még látom a torkolattűz villanását. majd csend. csend és sötétség semmi más. csak egy kis fény sejlik fel. VÉGE. VÉGE van.

szerintem nemk ellett volna ellmondani hogy vége :wink: (akit érdekel az megnézi a priboi oldalán ) egyébként mintha 1 költő veszett volna el benned :arrow:

ez jól hangzik, lehet lefordítom, aztán a videó végén beszúrom vhogy. amúgy a 2. rész arról fog szólni hogy mégsem történik meg, de hogy hogyan meg miért, azt nem mondom még el :)

Vissza
Top Alul