S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

jah próbáltam, jó lett, csak bukok vele pár missiont... így jártam. egyébként ezt az eldobok mindent szerintem azért csinálta, mert eladtam neki egy-két (ezer :D) tárgyat (fegyver, pda, mindenféle amiből lóvét lehet csinálni), úhogy ezt SENKI NE TEGYE, mert így jár mint én.

te meg ha kérhetnék valamit, nem lehetne azt megoldani, hogyha kiírtom a freedomot, akkor ne spawnoljanak állandóan vissza, meg ugyanúgy a radar-pripyat átjárónál, mert trainer nélkül elég sok izzadságba kerül... meg egy idő után unalmas, hogy járkálni kell, akkor minduntalan irtani a népet... mi a véleményed erről?

NPP meg tényleg nem nagy, csak 4 részre kellett darabolni a pályát :P

oks megoldható, hogy pl a barriert (ahol átmégy a radarra) átveszik a katonák vagy a duty ....akik ugye barátságosak... és segítenek majd a monolithot lezúzni.... a freedom bázist meg szintén duty elfoglalja és majd a merc-ek meg támadják őket 1folytába és ott is lehet segítkezni. jó ötlet?

Ki talált már dokumentumokat?? a Bar-nál elrejtettet megtaláltam, utána elküd Dark Valleybe, meg ide oda..és vissza Agropromba..na ott elakdtam....

dezodor":srpsdbxg mondta:
oks megoldható, hogy pl a barriert (ahol átmégy a radarra) átveszik a katonák vagy a duty ....akik ugye barátságosak... és segítenek majd a monolithot lezúzni.... a freedom bázist meg szintén duty elfoglalja és majd a merc-ek meg támadják őket 1folytába és ott is lehet segítkezni. jó ötlet?
Jó lenne, csak amikor én a Priboi-al toltam, miután megcsináltam a Dutysokkal közösen a freddom bázis elfoglalását, később szinte mindig kifagytam a bár és Army Warehouse közötti részen (a báros pályán).

én az army werhous-nál kiírtottam minden freedom-ost aztán megtaláltam strelok meg a doktor hulláját is :)

(egyébként támogatom az ötleteket :) )

Sziasztok Zónalakók!

Röviden: Frissen telepített (eredeti) Stalker + 1.0004 patch + priboi mod + a 3 db patch a modhoz.

Probléma: Elindítom a játékot eljutok a fő képernyőre...a Mátrix zene kicsit idegesítő de sebaj irányítás beállítás + graf beállítások majd hajrá irány a Zóna sokadjára.....töltőképernyő és paff kivág a desktopra 3x is....

Gép: Intel Core2 Duo 3 Ghz, 2Gb Ram, 8800 GT/512ram
VGA driver: legújabb

Kérdés: most akkor mi a fészkes fene van?

Ápdét: ezt írta ki....4-re

XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Installed Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 001B:01047D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)

Ápdét 02. 5. indításra elindult a játék.....ki érti ez???? lol2

nekem mind1, de még jobb lenne egy TeritorialMod (ahogy én nevezném), hogy egy barátságos klánt (amiből csak 2 van :( ) lehetne segíteni, hogy az egész zónát "uralják" (területeket elfoglalni és bevédeni pl.)

egyébként éppen tegnap kerültem abba a "vicces" helyzetbe, hogy már annyira unom az öldöklést hogy csak átfutok armyból radarba (meg ahol enemy van és át tudok futni) és pont elkapott egy blowout éppen akkor mikor bekerültem egy freedom monolit szendvicsbe :D :D a baj csak az volt hogy egymást "leszarták" és csak az én gyönörűséges fejemet akarták lecsavarni... ez miért van?

meg pripyatban minek van ott az a rakat neutral exos stalker?

kérdés Ghost's memo... x16ban vagy warehouseban van?

Mujbien

Kb mikorra várható a második javítás?

folyamatosan dolgozunk rajta, de sajnos nincs idő csak a hétvégén. ez van :F a suli most fontosabb, ha nem lenne, már rég kész lenne az egész...

harmonika: http://www.youtube.com/watch?v=pqjcAgwvD_k

nembánt: http://www.youtube.com/watch?v=VvSJNWVY2EA

the_bunfi:

azért van, mert vannak prioritások, és ha te ellenségebb vagy, mint ők egymásnak, akkor előbb a legellenségebb ellenséget pusztítják el, utána 1mást... összefognak azok ha kell, nem kell félni. nekem pl multkor segített pár merc a kontrollert kicsinálni, aztán persze engem is :)

a dokumentum army wh-n van, de minden küldetésnek van leírása, csak meg kell nyomni a szöveggombot, mint eddig is. fordítással suli miatt sehogy nem állok.

a viharok is nyáriasabbak lettek. nagyobb villámok cikáznak körülötted (az origi gaméba olyan picik meg messze vannak, mintha nem is feletted esne az eső hanem vhol máshol), akár le is csapnak (nem téged, bár lehet megnézem lehetséges-e) meg a hangok is real life cuccok (pár viharvadász fan küldte)

http://www.youtube.com/watch?v=a8gOHQ1uOdo

Szééép eljen . Esetleg azt meglehetne csinálni, hogy ne legyen egyszerre napsütés és vihar? :)
ss_01-31-08_18-13-24_(l05_bar).jpg

jó a videó csak nem lehet benne semmit sem látni de a hangok azok télleg ott vannak (akkor már ha napsütés+ vihar akkor legyen szivárvány is )

szntem ami a videó lényege lenne az piciben is látszik.

1. koromsötét
2. új hangok
3. villámok nem a pálya szélén vannak 1012301301 kilóméterre hanem feletted meg közel meg bármi.

de feltoltam extrára biztos ami biztos:

http://chernobyl.extra.hu/priboistorm.avi (kemény 8mb)

Tibi,

már javítottam, azért van, mert ha pl délután 2-től 3-ig vihart csinálsz, de még 1-2-ig jó idő van, vagy 3-4-ig van jó idő, az nem jó, mert a vihar előbb kezdődik, és tovább tart, és már sokszor jó az idő de még villog, vagy fordítva, még jó az idő, de már villog. Ezért amikor tudod hogy vihar lesz, már előtte 1 órával be kell borítani az eget szürke felhőkkel :S - vicces.

komoly lesz a 2.0 :D:D:D
a sötétség meg nagyon kellett... bár én belekontárkodtam és nekem már most is sötét van :P

a különböző nehézségi szinteken tudjátok módosítani a fegyverek árát és előfordulását? pl. hell (master) módban lehetne még egy kicsit nehezíteni, úgy, hogy a groza, val nagyon ritka lenne és drága lenne a lőszer, meg távcső, gránátvető ritkább és hatékonyabb lenne?

Vissza
Top Alul