Ezt már több helyen olvastam, de nem kell. Elég azt felrakni, ami a legutolsó. Felesleges mindet végigszedni...Wotanson":3bjp3ix4 mondta:Azokat sorban tedd fel, egészen 4. - ig.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ezt már több helyen olvastam, de nem kell. Elég azt felrakni, ami a legutolsó. Felesleges mindet végigszedni...Wotanson":3bjp3ix4 mondta:Azokat sorban tedd fel, egészen 4. - ig.
pYura":16r7m1cq mondta:Kérdés: zombikat hogy lehet kicsinálni? Mert ahogy látom mindig felélednekMi lesz ha becsalom őket a katonák közé.... előbb utóbb kifogynak a lőszerből, nem?
![]()
Gatyamatyi":3avxkb8e mondta:Mi? készen van? ez biztos valami hiba
pYura kérhetném, hogy vegyél fel belőle videót se a helyem nincs meg a stalkerhez se a modhoz se a gépem a játékhoz
De érdekel pedig nagyon
![]()
mans":3gauyopg mondta:Örömség van,feltudtam rakni csak nem értek belőle semmit pedig biztos jólehet.Kitől lehetne kipitizni,hogy magyarosítsa?mert így nembirom magam beleélni a játékba. :?
dezodor":3gauyopg mondta:majd készül magyarosítás is hozzá, csak legyek túl a vizsgákon. Az összes dokumentumot lefordítom, meg a küldetés leírásokat, meg esetleg a tárgyakat.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.