S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Wotanson":3bjp3ix4 mondta:
Azokat sorban tedd fel, egészen 4. - ig.
Ezt már több helyen olvastam, de nem kell. Elég azt felrakni, ami a legutolsó. Felesleges mindet végigszedni...

pYura":16r7m1cq mondta:
Kérdés: zombikat hogy lehet kicsinálni? Mert ahogy látom mindig felélednek :D Mi lesz ha becsalom őket a katonák közé.... előbb utóbb kifogynak a lőszerből, nem? :)

Zombiknak vagy 3 élete van, vagy amikor fekszik, szétlövöd a fejét sörétessel. Többet nem kel föl... Az a baj, hogy néha úgy esnek el, hogy a fejük eltűnik a talajban (strucc effekt), ilyenkor meg kell várni míg felemeli, közelről egyet a sörétesből és kész...

Gatyamatyi":3avxkb8e mondta:
O_o Mi? készen van? ez biztos valami hiba :D pYura kérhetném, hogy vegyél fel belőle videót se a helyem nincs meg a stalkerhez se a modhoz se a gépem a játékhoz :cry: De érdekel pedig nagyon :)

Eladtam a VGA-t, úgyhogy sok jó nem származna belőle...
ps.: alárítás utolsó sorát nem lehetne hanyagolni? :wink:

No,van benne hiba bőven,vagy az én gépem a szar:D
A legidegesítőbb: Kb 15-20 perc játék után kifagy a gém. Mi lehet a baj, a sima alapjáték(mod nélkül) tökéletesen megy medium beálllításokkal:S

Szevasztok...

Priboi modhoz kell e Float32 mod??? lol2

Le is jött, első észrevételek: Cordonban bárhova mentem, szinte mindenhol találtam valami új dolgot taps1 . Viszont sokszor alig van fps-em, amikor nagyon erdős részre megyek (ami tele van bokorral kisebb fákkal meg ilyenek), pedig staticon van. Kipróbáltam a mod nélkül, simán fut. De ettől függetlenül nagyon jó! A falu mostmár tényleg olyan mint egy falu :D . Azt hiszem ezzel még sokat fogok stalkerezni eljen .

shader csomag full dynamic lightning módhoz. priboi story és oblivion lost esetében nem ajánlott, ugyanis nagy eséllyel viccesen fog kinézni. elmondom mér: ezekben a modokban van nap, és az origi stalkerben nincs! ezért a float32 mod csinál érdekes bumpmappingot meg hdr effektet erősíti fel. nos ha van nap meg sunflare, akkor túl erős lesz, és csúnya. ennyi :)

Örömség van,feltudtam rakni csak nem értek belőle semmit pedig biztos jólehet.Kitől lehetne kipitizni,hogy magyarosítsa?mert így nembirom magam beleélni a játékba. :?

mans":3gauyopg mondta:
Örömség van,feltudtam rakni csak nem értek belőle semmit pedig biztos jólehet.Kitől lehetne kipitizni,hogy magyarosítsa?mert így nembirom magam beleélni a játékba. :?

dezodor":3gauyopg mondta:
majd készül magyarosítás is hozzá, csak legyek túl a vizsgákon. Az összes dokumentumot lefordítom, meg a küldetés leírásokat, meg esetleg a tárgyakat.

:wink:

hát mit mondjak megérte a várakozást egyszóval ENNÉL jobb mod nem is volt nem is lessz eljen :halom:

Na, ilyen sokat egyhuzamban még sose stalkereztem :D . Escapen kívülre még nem merészkedtem, de így is felfedezéssel telt el az idő nagy része :) . Aztán jött pár (vagy inkább egy csomó) vak kutya és bekergetett egy anomáliába :D (még jó hogy pont előtte volt autosave :F ). Viszont támadt pár problémám:
-ha hullát akarsz cipelni (shift+f), hozzá se nyúl, de ha elkezdek utána mozogni, olyan lassan mozog, mintha a hullát cipelné és nem tudom visszacsinálni hogy letegye (azt amit fel sem vett <:D> ), csak az előző mentés betöltésével tudtam helyrehozni a dolgot.
-a legelején a videó után a Niva-t tudtam simán vezetni, de miután kiszálltam belőle és segítettem kinyírni pár merc-et, nem tudtam vezetni, csak beszállni és a motort beindítani. Éppenhogy megmozdul egy picit előre vagy hátra. Megpróbáltam két BTR-nél meg három másik Ladánál (vagyis ,kettőnél, a harmadik egy rozsdás terepjáró volt), ugyanez történt. :? Esetleg mindegyikből kifogyott az üzemanyag?

Nem tudom, hogy ezeknél én szúrtam el valamit vagy csak bug (remélem én :) )

A másik, ami érdekes volt, hogy miután beindult a Blowout, a Cordonban lévő zárható ajtajú házba bemenekült az őr <:D> . Én meg lapítottam a pincében.

Először is köszi Dezodor!
Nekem olyan problematikám van, vettem távcsövet majd eladtam és azóta a sajátomat nem hajlandó használni. plusz a hangtompítót eddig semmilyen fegyverre nem tudtam felhegeszteni! :cry:

ne vegyél másik távcsövet, ezt nem tudtuk elérni sajnos hogy működjön is. a következőt tedd: mindent dobj el, de tényleg mindent az inventoryból! aztán vedd fel csak a binoculart, és akkor berakja a helyére. máskor ne add el, ne dobd le ne bántsd. :)

Dezik!!!

Először is gratula! Vazzeg! Qva jó modot csináltál!

Másodszor: az 1.005 patch kukába való. 3x lépett ki a játék az asztalra, amit azelőtt sosem csinált. Visszatérek az 1.004-hez.

Azért érdekelne, hogy 1 év alatt hogy nőtt 20-30 éves erdő az eddigi kopár területekre, meg honnan lett ennyi több évtizede rozsdásodó kamaz és egyéb roncs mindenfele... Mármint történetileg. A fű szép sűrű és hosszú, tisztára Oblivion érzésem van, amikor áttúrom a gyepet az elhullottakat keresve. Meg a dögök jól elbújnak benne. A táj gyönyörű lett, ellenben a sok új cucc miatt vissza kellett venni a videobeállításokból, pedig karácsonyra 8600GT-t kaptam a 6600Gt helyett a gyerekeimtől...

A kezdő faluban lévő "házamban" a világítás kiégeti a monitoromat. Kibicskáztam az égőket a lámpákból (az asztali jó, a mennyezetiek marha erősek), de visszanőttek, amint kiléptem a házból...

A Freeplayhoz képest egész könnyen indult. Mire odaértem a szerelőműhelyhez, a banditák és a lohnerek kölcsönösen kiirtották egymás, csak válogatni kellett a fegyverek között...

Pár hibát találtam. Egyik sem tragikus, csak érdekes.

1: A kezdő ponttól balra lévő, romos pajta létrája nem mászható, ellenben át tudok gyalogolni rajta. A később elszórt pont ugyanilyen épületeknél úgyszint. A máski fajta rom pajta (jobbra a kezdő ponttól) létrája működik jól.

2: A marmonkannákat és a piros hordókat fel lehet venni, majd jól eltünnek. Sem ott, sem az inventoryban nem látszanak...

3: az egyik elhagyott lakókocsiba bemenekültem pár vaddisznó elől, de átnyúltak a falon és megharaptak. A vérzés effekt marha jól sikerült...

A kezdő ruhának tényleg semmi védelme nincs?
A blowoutok direkt lettek sokkal rövidebbek, mint a freeplay-ben? Nem baj, csak felkészültem az ott megszokottra, és meglepett, hogy már vége. Viszont már a Cordonban be kellett nyakalni 3 üveg vodkát a sugárzása ellen...

Enni nem kell? Már átaludtam egy éjszakát, de nem szólt, hogy enni kék.

Ja: az elhagyott faluba (Desolated Village) és az ipartelepre (Rostock Factory) is el lehet jutni majd? Vagy csak a térképen jelölted meg?

Mégegyszer: nagyon jó lett, és köszönöm!

Jo reggelt!!

Gratula Dezodor !!! Q....a jo lett....még csak az első pályán kolbászoltam, de ég és föld.........nagyon szép szines, nővényzet, égbolt, ....és a játékmenet is...:-))))) Ezentúl nem lesz Sidorovics? bárkitől vehetek bármit?, Barman megmaradt? A sulylimitet ugyanugy irom át mint a régiekben?? viszont az ugrás erősségét nem mertem, a régiben egy számjegy , itt viszont 3 van vesszővel elválasztva........

Vissza
Top Alul