S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

1.0004-el 100%-osan megy.

1.0005-tel is megy, azonban nem teszteltük még le végig vele, amúgyis 1.0004 a legstabilabb patch, szal ajánlom az 1.0004-et (modok 90%-a még azon megy csak) ... de ha már fentvan az 1.0005 akkor azé ne szedjétek le, mer mennie kell.

Most lelépek aludni, viszont teamtársam majd kirakja a linket gsc-re a mod downloads-ba. Majd vki hozza át ide, ha én nem lennék még, oks?

Misi007,

asszem vmi nem okés még a 1.0005-tel, de lehet alaptalan a gyanum, majd kiderül, csak ne a játék végén :)

jóéjt mindenkinek, vagy reggelt :D

Jo reggelt..
nem találom a linket...lehet béna vagyok?? lol2

Ne legyetek már értetlenek...

dezodor":2t2nvj3h mondta:
Most lelépek aludni, viszont teamtársam majd kirakja a linket gsc-re a mod downloads-ba. Majd vki hozza át ide, ha én nem lennék még, oks?

Én tényleg fölgyújtom magam lol2 lehetett volna magyar is.

kintvan a mod, csak van 1 kis gond. bealudt a gyerek, és nem rakta ki a linket. én meg nem tudom hova tolta fel, ha 1általán feltolta. tiszta ideg vagyok most. már reggel 7kor úgy feküdtem le, hogy azt mondta feltölti és kiteszi. :F

Csináljatok belőle egy torrentet és tegyétek ki PirateBay-re. Úgy lenne a leggyorsabb, legegyszerűbb és legmegbízhatóbb. (DHT engedélyezéssel)
Persze az elején lassan jönne, ha csak egyvalaki seedeli, de a jelenleginél bármi gyorsabb. ^^

ui.: úgyis főleg külföldiek töltenék le, ők meg általában töltik is vissza szépen.

én nem értek a torrentezéshez, meg az uploadom is 20k kb, és amúgyis megyek el suliba, szal marad az a verzió, hogy amint a kedves teammate felébred, és észbekap, kiteszi a linket gsc-re, és onnan lehet maxxal tölteni.

Itt a Pribooi hol a Pribooooi? :D Valaki keltse már fel azt a gyereket!!! :x <:D> <:D>

Amúgy hova csinált topicot? A GSC-re? Ott sehol sincs a downloads-ban Priboi topic...

Gyerek már felkelt, feltöltés lassan kész. Topik még nincs, mivel nincs kész lol2

Vissza
Top Alul