Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
1.0005-tel is megy, azonban nem teszteltük még le végig vele, amúgyis 1.0004 a legstabilabb patch, szal ajánlom az 1.0004-et (modok 90%-a még azon megy csak) ... de ha már fentvan az 1.0005 akkor azé ne szedjétek le, mer mennie kell.
kintvan a mod, csak van 1 kis gond. bealudt a gyerek, és nem rakta ki a linket. én meg nem tudom hova tolta fel, ha 1általán feltolta. tiszta ideg vagyok most. már reggel 7kor úgy feküdtem le, hogy azt mondta feltölti és kiteszi. :F
Csináljatok belőle egy torrentet és tegyétek ki PirateBay-re. Úgy lenne a leggyorsabb, legegyszerűbb és legmegbízhatóbb. (DHT engedélyezéssel)
Persze az elején lassan jönne, ha csak egyvalaki seedeli, de a jelenleginél bármi gyorsabb. ^^
ui.: úgyis főleg külföldiek töltenék le, ők meg általában töltik is vissza szépen.
én nem értek a torrentezéshez, meg az uploadom is 20k kb, és amúgyis megyek el suliba, szal marad az a verzió, hogy amint a kedves teammate felébred, és észbekap, kiteszi a linket gsc-re, és onnan lehet maxxal tölteni.