S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

És mindenki erre várt :)) DOWNLOAD | RELEASE
http://www.gigasize.com/get.php?d=3q9pw4yyq0c

champagne-4.jpg

1. Edit the fsgame.ltx and change the first line to 'true' | 'true'

Gondolom ez a megoldás ha az Install Notes-ba ez áll!

ui: jólenne egy mirror ahonnan "emberi" sebeséggel is lehetne tölteni ha már a feltöltőnek annyi esze nemvolt hogy normális tárhelyet válasszon...
(csak hogy nehogy véletlen csúnyán írjak!)

Pont ezt akartam írni...

Más:
There was a secret organization, called UHSF, and they were responsible for the incident.
Van humora :D

nagyon vicces... :lol:
benne van Kanyhalos, Don Reba, Siro, NatVac, meg csomóan a GSC Fórumról, meg Dezik "Dezodor" Lohner :D

Haluztok

Mi a pintyvesét kell csinálni?Ezt az alapra kell feltelepíteni mint 1 modot?

Biztos szerintem. Mert végül is mod. De az előzőeket szedd le. Ha nincs originális gamedata könyvtárad, uninstalláld le a játékoté és reinstalláld, aztán rá a modot, természetesen a patch-ek után. Azokat sorban tedd fel, egészen 4. - ig. Lévén még dezdor írta, hogy 4-el garantálja a biztos működést, 5-el nincs 100%-osan tesztelve. Szóval valahogy így próbáld. Ha valamit nem jól írtam, úgy elnézést, a kövi beírók majd kijavítanak.

mans":1528q4ek mondta:
Haluztok

Mi a pintyvesét kell csinálni?Ezt az alapra kell feltelepíteni mint 1 modot?

1) Telepíted a STALKER-t
2) Felteszed az 1.0004-et vagy 1.0005-ös patchet
3) fsgame.ltx szerkeszted, első sor legyen 'true' | 'true'
(ez egyébként kell minden mod futtatásához)
4) Letöltöd a modot és az majd magától telepít

Hihetetlen mennyi munka van a modban :R Rengeteg új szöveg, átszabott pályák, lépten nyomon valami meglepetés ér :R

Tipp: érdemes átkutatni az első falu házait, már ott sok használható cuccot lehet találni a dobozokban.

Kérdés: zombikat hogy lehet kicsinálni? Mert ahogy látom mindig felélednek :D Mi lesz ha becsalom őket a katonák közé.... előbb utóbb kifogynak a lőszerből, nem? :)

Ok kösz ígyfogok cselekedni :P Amúgy a negydik pecs felrakása után nálam eltünik a gamedata egy másik dimenzióba :o
De amúgy a 1.4es pecs van fent és átírtam truera de inkább újrapaklom az egészet :P

új fegyverek..... esetleg valaki megtalálta már a vezethető buszt ??? :D

O_o Mi? készen van? ez biztos valami hiba :D pYura kérhetném, hogy vegyél fel belőle videót se a helyem nincs meg a stalkerhez se a modhoz se a gépem a játékhoz :cry: De érdekel pedig nagyon :)

Vissza
Top Alul