S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Yeti: A szervezés eléggé előrehaladott állapotban van. Konkrétan a program nagyjával megvagyunk (csak a csata rész vár a végleges kidolgozásra) , ezek után már csak a fizikai megvalósítás következik. (bázisépítés, műtárgyak megkreálása...).

Russianboy: Egy közös ismerősünk átvette a filmkészítést, bár ha jól tudom, nincs haladás. ZH dömping van. lol2

Russianboy : Haladna ha lenne idõ..de nyugalom. Decemberig kész lesz. :D

Berkut : Jó jó csak mondtam. Majd ha jöttök (nem is olyan soká :roll: ) majd részletesen szeretnék veled/veletek beszélni. 8)

Hol is lesz ez a film forgatás? 8) :lol: Mi van veled Yetingyerek,nem láttalak már régen? :wink:

Napot all!
Készülök egy kisebb meglepetéssel míg a film elõtt. Utóbbival vannak még munkák mert nem a tökéletes. De majd egy ß-a verziót felrakok valahova.

várjuk , remélem mindenkinek tetszeni fog eljen

Nekem is felkelt az érdeklődésem. felkelt... felkelteni lehet érdeklődést de az egyén érdeklődése nem "kelhet fel"? :D elgondolkoztam :D Szval érdekel a dolog. :D

Yeti: előfordulhat hogy szilveszterezni is nálatok fogok, úgyhogy akkorra össze kéne hozni egy megbeszélést. Sok vidám dolgot kitaláltam a táborra.

Amit igértem : Ha minden jól megy akkor már holnap este fent lesz itt. Ebben a topicban.

Film : Mivel lejárt a 30 napos ingyenes kipróbálása annak a programnak amit használtama filmhez, ezért most az áll. Másfelõl idõm sincs most. De nem kell aggódni amit igértem hogy decemberre meglesz az meg is lesz.

Berkut : Jó jó csak kalkuláld bele az emberek reakcióját is, mivel ahány ember annyi féle tényezõ és vélekedés.

Yeti: Nyilván, de olyan sose volt, hogy mindenkinek jó legyen. :D A PMben eléggé sokmindent leirtam, de ezeket nem úgy találtam ki, hogy a hasamra ütöttem, hanem megkérdeztem más embereket is hogy ki mit fogadna szivesen, illetve átgondoltam, hogy mire van erőforrásuk. Véleményem szerint egy izgalmas, hangulatos játéknál, és néhány napi felhőtlen szórakozásnál senki nem kivánhat többet.

Update: küldött nekem valaki PM-et? Mert kaptam róla értesítő mailt, de az üzit már nem találom. lol2

Uhh..banyek...párdon. Majd most sok idõ nuku szal kicsit késõbb... :)

Berkut : Nekem tetszett. Meg ha valami nem tetszik amdj szilveszterkor leverem rajtad. XD

Két hete is ezt mondtad! XD

én legalább valami értelmeset írtam nem úgy mint te barátom -jim67

Nos...

Késéseim : Noh igen. Sajnos nem mindig úgy jött össze ahogy én akartam. S ugyan ez vonatkozika készülõ promóciós filmre is.

Amit tudni kell a most következõkrõl. Ez nagy részben tükrözi a tábort és ami ott volt. Aköv tábor már más milyen lesz. Amit felrakok az csak 80%-os. Még van hiányosság. Azokat pótolom s megosztom veletek. Nem nagy vaszizdasz de azért nah.

PDA :
http://img694.imageshack.us/gal.php?g=stalkerpda1.jpg
http://img191.imageshack.us/gal.php?g=stalkerpda23.jpg
http://img706.imageshack.us/gal.php?g=stalkerpda35.jpg
Így tötöttem fel mert sima img.-nek nem rakta volna be a teljes képet.
Valamint nyugodtan lehet szólni ha valakinek esetleg egy Zip-ben jobban jönne.
Ennyi...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul