S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nekem azt írja a fájl nem található a szerveren. Annyira mégsem lehet jó oldal, ha ilyen gyorsan levették :S

Én sem találom.

Yeti: Gizmó képei, videói hova fognak felkerülni?

Szerintem az lenne a legegyszerűbb, hogyha FTP-re felkerülne. :oops:

Jim : Köszi. :D

Russianboy : Tõled is kösz. :wink: Márészt egyértelmû hogy ah publikálom is valahol ott lesz a neved. :D

Dezodor : Nyugalom. Készül 2-3 videó. Egyik csak a páylát. A másik valszek clipside stílusban a harmadik egy angyobb fan film. Részletezve , kidolgozva több zene stb stb stb. Majd eljutatom. Márészt mint említettem mi is dolgozunk egy honlapon ami külön errõl fog szólni. Így alanatúr regelni, forumozni, linkeket nézni, videók - képek nézelõdése leszedése. És társai.

Berkut: Nyugalom hétvégén megkaphatod. :wink: Én is akkor kapom. Feltöltés passz.. Nem tudom mennyire szállnak bele.

Egyéb irányt : Mitn írtam hogy Tündérke csinál képeket. Nos én már rendeltem 1-et. Ha kész majd közzé teszem.

BANYEK!!!!! ma egesz nap tok netezni szoval vki rakja fol akepeket meg a videokat, mert nagyon erdekel a beszalmolo alapjan nagyon jo. Dezo kepekbol nem lehet lemodellezni es csinalni egy magyar orszagon jatszodo stalkert???????? :D :D :D :D :D :D :D :D

Biztos, hogy meg lehetne csinálni, csak senkinek nincs rá szabad kapacitása...
Huh, amúgy mázlim van, én még pont le tudtam szedni a fájlokat! hmm

mondjuk a videót akár youtube-ra is ki lehett volna rakni

Nahh : Elhiszem hogy mindenki "beizgult" a beszámoló miatt avgy mi a szösz. És meg akarjátok néznia a videókat. De még sajnos nem kaptam meg ÉN sem õket. A videók készítõi még nem tudtak odáig jutni hogy elköldjék/feltöltsék/ ide adják.De rajtuk kívül álló okokból. Szóval szú szá. Majd mint írtam mindent egy helyen meglehet tekinteni. A videók ha készen lesznek (werkfilm, promovid, clipside) egybõl kerülnek fel youtubra. Ezen nem kell aggódni. Fetn írt szövegem nem lehordás vagy bármi civakodás jellegel írtam be csak hogy mindenki képben legyen. Aki szívére veszi az az õ baja és még ha lenne valami kérdés (annak ellenére hoyg szinte mindent leírtam már) az PM-ben kérdezzen. Ezenfelûl minden ötletet várok. Minden kapcsolódó anyagot (zenék, hangok stb) illetve segítséget szívesen fogadok PM-ben és yetiwebster@freemail.hu e-mail címre.

azért az a mindenki kicst túlzás :wink:

dezodor":4egnlwbo mondta:
nekem működött a 3 link, még akkor szedtem le, amikor RUSSIANBOY felrakta :)

valszeg azt hitték hogy valami illegális tartalom és azért törölték , lehet regisztrálni kellen rá és nem törölnék . Látom a gs-on is van ilyen stalker fan topic , meg hogy jövőre jobban meg lessz szervezve , szal csak hajrá (, viszont akkor lenne egy építő jellegű javaslatom , nem olvastam végig a beszámolót mert még nem volt időm , de normális száláson voltatok , vagy amúgy stalker módra valami romosab épületbe avagy az ég alatt . ha az utóbbi akkor , lehetne intézni olyant is ,hogy valami szobát kibérelni , tudom hogy így nem olyan autentikus , viszont van aki nem szereti , ha éjszaka kellemetlen meglepetésekre kell felébrednie. )

A szállásunk egy romos épületben volt az első emeleten, amelyből előzőleg kipucoltuk a töremléket, hogy ne nyomja este a hátunkat. :lol:

Nekem pont az tetszik benne, hogy annyira eredeti a helyszín, nem "ágyban párnák közt" csicsikálni meg ilyenek... Egyszer én is kipróbálnám! :roll: De a sátorozás se olyan vészes dolog. (Csak az eső ne essen.)

megnéztem a képeket és a videókat, amiket RUSSIANBOY rakott ki tegnap... nincs rá szó, nekem nagyon tetszik, most már bánom hogy nem voltam ott (bevallom nem számítottam rá hogy ilyen autentikus helyszín) ... ha most zsűri lennék "nekem átjött!" :D

Yeti ha neked megvan a videjó holnap zaklass ám msn-en.

Sziasztok.

Hát én se tuom mért nem működött.Miután feltöltöttem ellenőriztem mind a 3 linket és nekem működött.Ma jelezte nekem Yeti e-mailben hogy a szerveren nem találja...én sem értem.Most mindenesetre másik tárhelyre töltöm fel a 3 rar-t.Mihelyst kész ellenőrzöm többször is és utána belinkelem.

Na időközben kész lett itt a link.Ha esetleg megint nem találnátok akkor elnézéseteket kérem nemtudom mért törlik ha törlik nincs benne semmi illegális tartalom.Kizárolag saját készitésű képek,videok.

http://addat.hu/17e6735a/STALKER-CAMP-2 ... 1.rar.html

http://addat.hu/66f461fc/STALKER-CAMP-2 ... 2.rar.html

http://addat.hu/3789a6e9/STALKER-CAMP-2 ... 3.rar.html

Nos ezek a képek és videók is királyak a likn működött most. jövőre én is elpróbálok menni de csak ha érettségi után lesz pl. mint most is volt akk mek

Russianboy
Azért törlik egy idő után vagy X letöltés után hogy ne foglalja feleslegesen a tárhelyüket, gondolom nem vagy előfizető.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul