S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
juli eleje mondjuk 4-9ig tokeletes nekem, juli 20 tol nem erek ra ifijusagi jatekokra megyek...

Szerintem el kéne halasztani őszre, mert itt már most kezd kibírhatatlan lenni a hőmérséklet. Mérget vehettek rá, hogy július elején délelőtt 9 és délután 6 között mozdulni nem fogtok bírni itt, nemhogy stalkernek beöltözve forgatni. Ha lenne normális tisztálkodási lehetőség azt mondanám OK, de sajnos ez így teljesen nonszensz. Úgyhogy azt javaslom, hogy egy kora őszi időpontra, szeptember végére, október elejére toljuk át, mert addigra tuti lesz mindenkinek pénze, sikerül jól felkészülni, és nem fogunk megrohadni a 40 fokban.

itt lent délen meg 30-32 is volt lol2 lol2 lol2 lol2

Nah.Nyáron meleg van...és? Engem nem zavar.Tisztálkodás? Mobilisan meglehet odlani. Nemesvámos -> köpésnyire rengeteg szállás lehetõség. Röviden.

hát én nemtudom mi legyen.Dűlőre kéne jutni............szeptemberben meg az lesz a baj hogy tul hideg van meg hasonlok...persze én jo ötletnek tartom majd ezután egy TÉLI VÁLTOZAT beiktatását is:D:DNemtudom én se hogy mi legyen nekem jo lenne az időpont olyan meleg nem biztos hogy lesz az is lehet hogy végig esős napokat fogunk ki ezt nem lehet előre tudni......

az esos ido nem hulyeseg mert amennyi vacak felkerult a legkorbe a robbanas utan, egyfolytaba esett a vilagito eso :D :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul