S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Y3ti":16vjxqfk mondta:
Nah.Nyáron meleg van...és? Engem nem zavar.Tisztálkodás? Mobilisan meglehet odlani. Nemesvámos -> köpésnyire rengeteg szállás lehetőség. Röviden.

nyáron mindenképpen jobb lenne mert biztos van olyan aki még tanul és nekik szeptembetről újra suli , meg ha nem öltöznénk be olyan szinten akkor sem lenne rossz....

Idõpont : Nyárra szavazok. Kész. Szeptembertõl nekem is más szelek fújnak majd. Így is Július elejére végzek az összes vizsgával meg az utó szeleivel.

Y3ti akkor mondhatnál egy konkrét időpontot is és aki eljön az ottlessz aki meg nem az otthonmarad

Ok, ha Ti nem aggódtok emiatt, akkor én sem fogok, csak gondoltam, jobb ha ezzel is számolunk. :oops: Akkor maradjon az eredeti 8-12es időpont?

én aztmondom hogy igen aki akar jönni az biztos ekkor is eltud jönni (a végén nehogy az legyen mint tavaly a fan találkozoval... )

Okés akkor Július 8-12 a végleges. Pont én ott elszek addig míg sok dolog változhat de mostmár lehet a sztorit megírni és egyéb részlteket kidolgozni. Szerintem.

és akkor a helyszín meg szállás ? , odajutás ?

a szallas a lenyeg, az odajutas maganugy sztem. hacsak nem egy varosba laktok es autoval megy egyikotok akkor eltudja vinni a masikat is

az odajutás az fontosabb.... pl: ha a környéken nincs nagyon olyan cimbi aki jönni szeretni akkor mradt a vonatozás (és a környéken Blackehun , Dezodor kivételével nincs senki , szal ha ők nem jönnek akkor énsem ..... )

Odajutás : Nah igen az már magán dolog. Ha nem is a pályán de a környékén tudunk szerezni szállásokat. Ami meg nyaraló jellegû azoknak érdmes most lefoglalni a szállásokat.

hát igen azért ez lehetett valami :

1-dscn2140.jpg

1-img_5723.jpg

1-dscn2145.jpg

1-dscn2157.jpg

1-img_5717.jpg

http://www.stalker-portal.ru/plug.php?e ... ol&fid=294

Nos : Mivel már idõpont megvan. Aza kérdés ki merrõl hányan jönnénk. Keleti régió: 4Fõre számolok. Esetleg 5 fõ. Mi nálunk mindenki bejátszhatónak valja a sátorozást. Röviden. Nos akkro kik jönnek?

Berkut : Sztori? Hogy áll?

Vosztrikov : Te merre járkálsz?

Jim : Ukrajnában eléggé csak a pénzesek sportja az airsoft ad1. Ad2 tõlem így is megszervezhetjük az egészet.

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

Y3ti:Komoly gondokba ütköztem,ami eléggé veszélybe hozta a táborozási lehetőségeimet ! :|
De,még mindig tevékenykedek a tábor érdekében !

Yeti: PM-re mi a válaszod, szerinted?

Általában: Sztori alakul, nagyjából úgy néz ki, hogy a várost egy gonosz stalkercsapat (fanatikusok) tartják, míg jönnek behatolók (banditák/hadsereg, ruhától függ). Őnekik van 1 tudós és egy stalker foglyuk, akiket arra használnak fel, hogy bejussanaka városba, ugyanis hallottak mendemondákat az itt található csodákról (csodák kidolgozás alatt:wink: ). A 3. fél az egy magányos stalker, aki távolról figyeli az eseményeket, és végül segít meglógni a foglyoknak.
Sok szerepjátékra lehet számítani, ugyanis a fogoly, a tudós, a stalker, a behatolók, és a fanatikusok főparancsnoka igen fontos személyiség. A fanatikus katonáknak kevésbé lesz lehetősége szerepjátékra.

Jó hír továbbá, hoyg találtam a balaton partján egy jó mocsaras dzsindzsás részt 8) , akár ott is lehetne forgatni 1-2 jelenetet, de ott csak kissebb létszámban.

nos úgytűnik hogy az időpont nekem sem lessz jó , de ez van majd legközelebb

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul