S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nos akkor:

Odajutás : Lehet bunkónak és szemétnek fog hangzani de mindenki oldja meg. Vagy másik lehetõség aki legmesszebbrõl indul , és kocsival vagy vonattal az útközben felveszi/találkozik egy adott helyen a többi emberkével(Jim Most mondta...éppp.. :roll: ..). Én sem könnyen beszélek mert Hajdú-Bihar -> Hajdúszoboszlón lakom s nekem is a Szentkirályszabadjai helyszín ergo a balaton az ország másik végén van. Az más tészta hogy én 60%ékos valószinûséggel kocsival megyek. Már részemrõl megvannak kik jönnek.

Russianboy : Igen végülis sûrített levegõs. Csak nem mindegy mi adja a kraftot a fegyverben. Javarészt egy elektromos "egység" adja a levegõ nyomást. De ha felveszel msn-re bõvebb felvilágosítást tudok adni. Ez utóbbi azoknak is szól akit érdekel a téma.

Berkut : Zseléjó! :D Kösz a képeket! :P
:wink:

Eddig airosfttéren : Van 3 Cyma gyármányú Mp5 és 3Cyma Ak47-es. A lista bõvülni fog.

de akkor ez a helyszín már 100-as vagy lessz még más ?

Én frissibe csatlakoztam be, és csak ezt a helyszínt tudom. Elkezdtem érdeklődni hogy kihez-mihez tartozik a pálya, de mivel rendszeresen használják airsoft és paintball játékokra, ezért nem hiszem hogy komolyabb probléma lenne belőle, pusztán a papírforma végett szükséges. Utazásnál jó lenne összekoordinálni benneteket, hogy egyszerre tudjunk mozogni... de erről majd később.

Figyelem: Kullancs elleni védőoltásokat már most tessék behajtani a doktotnénitől!

a védőoltást azt nem hogy 4 részletben kell beadatni ? , aki most kezdenél el annka már elég késő lenne , nekem még van egy évem jövőre újra menni kell "megújÍtani a védelmet "

Kullancs : Engem hidegen hagy. Am bevagyok ótva. Elvileg.

Másfelõl : Ma volt egy kis csapat edzõ mecs. Stalker cuccban nyomultam. Elõvettem mert rég volt rajtam.(Novemberben) De lehet addigra meglesz az új fazon. :roll:

Tényleg ki mien cuccban tudja magát elképzelni és mennyi ebbõl megvalósítható?

YetI: Clear Sky vagy Military az, ami megvalósítható, de apróbb átalakításra szükség lehet. Esetleg Freedom, vagy Mercenaries, de ahhoz sokat kell még edzeni a ruhákon. Majd küldök képet, és kérek tőled tanácsot. :wink:

Más: Megvan a terület tulaja (pontosabban albérlője, akitől engedélyt kaphatunk), úgyhogy jó lenne, ha belőnénk, hogy pontosan mikor is megyünk.

ha ilyen beöltözés is lessz akkor olyan időpontot kellen választani amikor nem lessz 2000 fok , mondjuk augusztus vége , vagy nemtom

Postokat visszaolvasva, látom hogy az utazás az egyik legnagyobb probléma. Megnyugtatásotokra írom: Szentkirályszabadjai 5-10 perc busszal Veszprémtől, buszok kb fél óránként járnak Szentkirályszabadjára, ahonnan egy könnyű séta a laktanya. A csomagokat kocsival ki tudjuk vinni. Veszprémbe a vonatközlekedés jó, de a távolsági busz még jobb. Én ezt ajánlanám.

ha lesz egy végleges fix időpont hogy mettől meddig akkor még én is most időben tudok szolni melohelyen hogy akkor szabit kérek....remélem meg is adják.....szerintem a helyszin tökéletes....az árakat majd meglátjuk.Az engedélyért is gondolom majd kell perkálni valamit.Ugyhogy majd ez is kell hogy összesen mennyi a suska ami kell például ahhoz hogy kibéreljük a pályát (vagy csak puszira odaadja az engedélyt pár napra)valamint a lőszer hogy darabja mennyi vagy pl egy műanyag üvegnyi zöld golyocska és akkor igy mindenki ki tudja kalkulálni magának a megengedhető összeget.Ha fix lesz az időpont hogy julius 4-től 8ig akkor már másnap szolok is melohelyemen:D:DMár alig várom:):)Az időjárást nem tudjuk megjosolni igyha arra a napra szép napos időt mondanak és mégis esni fog akkor sem katasztrofa szerintem ebbe senki nem hal bele:):)

Lehetne 7-től 11-ig ?
Az Uncsitesóm 4-én házasodik ,5-én ki kell józanodni 6-án egy nappal előbb lemegyek !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
REGISZTRÁCIÓ Y3ti-nél,Berkutnál, és vosztrikov-nál ! PM-ben
Adataid írd le ! (Név,Kor,Egészségügy)
+ kiegészítés : Alergia,Betegség,Gyógyszerérzékenység stb. !

KULLANCS ELLENI OLTÁS KELL ! AZ EGÉSZSÉGÜGYI PAPÍROKAT ÉS A KISKORÚAKNÁL KÖTELEZŐ SZÜLŐI IGAZOLÁST , HOZZÁTOK !

nekem 8 h mikor lesz csak legyen és nagy valószinűséggel hozok egy fegyót is (TM Colt m4a1).

Idõgallum : A Július hónap nagyából mindenkinek jó lenne. Csak be kéne lõni. Nekem Július teljesen jó csak döntsük el végre mettõl meddig lesz. Javaslom a szavazást! :!: :lol:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul