S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jim67, Jim Haver, Tibi, Dezodor, Widra, Wotanson, pYura, Y3ti, Blackacehun, meg esetleg Hispan dr. és akkor úgy tűnik ez a létszám aki biztos hogy jön! Jövő hét péntekig ami ÁPRILIS 11 addig igazolja vissza mindenki aki jönni akar mert az alapján foglalom a szállást + jelezze mindneki hogy kér-e valamilyen étkezést!

Akinek esetleg nem lenne tiszta hogy hova megyünk: www.szarvasiifjusagitabor.hu címen utána tud nézni.

P.S. : Ez most sürgős mert amíg nincs meg a teljes lista nem tudok szállást foglalni és időben meg kéne teni!!!!!!

én most visszaigazolok és szerintem..... kaja is kell ( az árat meg majd megmondod :)

Nekem lécci előre írd már meg mi mennyi oks? Mondjuk IDE, mert hát nem szakadt rám a Nemzeti Bank hogy szrjak rá előre :D

lajebb asszem le van írva hogy kb 1000-3000 péz körül lenne a szállád meg a kaja..asszem :)

emberek szerintem akkor meglehetne látogatni 1-ik nap majd azt a gyógyfürdőt is :idea:

Kb 1800 per nap egy vacsival, de a pontos összeg a lentebb megadott linken lévő árlista alapján számolható de kb 6000/fő a három napi szállás meg 1 kaja ehhez jön még amit elköltesz meg eliszol kb úgy 15000 lehet plafon az egész buli költsége és akkor mindenkinek napi 1 vacsi lesz rendelve. Jim akár az is lehet.

Jó, köszi! Akkor vissza van igazolva, részemről mehet, és akkor étkezéssel együtt is ok. Bocs hogy ritkán nézek erre, csak marha sok dolgom van mostanság :| még a Jim67-nek ígért Spetsnaz-os cikk sincs sehol, meg más se lol2 mindegy, majdcsak a végére érek a dolgoknak.

remélem lessz belőle valami (esetleg ha nem lennénk olyan sokan akkor is meglehetne tartani ? )

Jim67, Wotanson, pYura, Dezodor, widra? meg én, úgyhogy azér még kéne egy-két jelentkező!

Szerintem megoldható a dolog, majd lezsírozzuk valahogy, csak mostmár lehet hogy csúszás lesz, még nem tudom előre, a szálláshely üzemeltetőitől függ /meg a telítettségétől/

Kedves STALKER-Társak a jelentkezéseket péntek délben zárom és akkor több jelentkező hiányában 6 főre foglalok szállást meg fejenként 1 vacsit rendelek / kivétel Tibi mert jő jelezte időben hogy mit szeretne! / az esetleges csúszásról kéésőbb tájékoztatok mindenkit!

Jó, akkó ok.

Kedves Blackacehun!

Mostanság nem sokat járok erre, deha

bármiről tudnom kell majd vagy változás stb. akkor itt egy mailcím

empire.russia@gmail.com.

Ezen (is) elérsz.

Üdv/ W.

Jelentkezési határidő ezennel lezárult, a mai napon vagy legkésőbb hétfő délig megtörténik a szállásfoglalás, mindenkinek napi 1 vacsi lesz rendelve másféle igény jelzése csak Tibi részéről történt, további egyeztetések végett a tel.számom: +3630-5917780 /Molnár Gábor/ a pénzt valószínűleg az érkezéskor kell fizetni!

akkor most hívjuk fel azt a számot (és ki fogja felvenni.....gondolom majd te :) )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul