S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Blackacehun":2q4pcd5i mondta:
Rendben akkor a konkrétumok: Július 12-13 szombat-vasárnap Szarvas tábortüzes /vagy villanyfényes/ vízparti sörözés aki álmos annak kibérelünk egy 10 ágyas faházat /vagy kisebbet részletkérdés/ és ott lehet aludni is /én szerintem nem fogok/, szalonnasütés lehetséges /hasonlóan mint a STALKER-ben/ ha kérünk rendes vacsit /ami nem mellesleg emberes adag és nagyon finom - tapasztaltam/ akkor a szállás+vacsi 2300 körül vande ez majd a létszám fényében lehet hogy módosul. Érkezés szombaton d.e. távozás vasárnap d.u. /sörrevalót hozzon mindenki :D /. Én ezt tudom ajánlani. Ezek alapján lehet licitálni.
:wink:

Én beszéltem Widrával is azt mondta ha ráér megpróbál eljönni

nha zserintem meg lessz az a 10 fő :roll:

Beszéltem widrával és azt mondja hogy neki jobb lenne ha több napra is lehetne maradni. Szerintem akkor úgy kellene hogy akkor az eredeti terv alapján 4 napot leszervezni és akkor mindenki csak annyira jön amennyire tud vagy szeretne. A szállás a második naptól olcsóbb, ezek alapján akkor várom a módosító ötleteket. Tesóméknak négy nap kijött 10.000-ből, ebbe ugye nincs benne a sörpénz. :D

Nyáron lehet több nap is (mint 2) csak akkor program is kéne.

Igen, ezt akartam írni, hogy 4 napig nem lehet csak vedelni. Vagy legyen 1 nap szánva detoxra? :lol:

hát ja, végülis ha vkit érdekel, tudok napokig a stalkerről beszélni, vagy ha vki hoz le laptop akko mutaok trükkz stb, bár csak ha van érdeklődő. ugyanakkor tudok pár jó bármit.

Én tudok vinni laptopot, játékot, mobilnet miegymást, ha rajtam kívül mást is érdekelnek a Dezodor-féle trükkök.

Ja, hallod...hát még ha este különféle neszeket hallunk magunk körül a sűrű bozótokból meg vízcsobbanás, gyanús háttárzajok, faágak nyikorgása meg hörgés (mert épp kopogtat a túl sok sör+bor valakinél, hogy ki akar menni sétálni :lol: ) az lesz ám csak a "live" S-T-A-L-K-E-R amire rátesz egy lapáttal egy halálsikoly (-nak tűnő valami, amit "X" hallat, ahogy a Dezodortól ellesett modder-tudományát tartalmazó papírlapok /mert jegyzetelt ám/ egyszer csak kiesnek a zsabéből, és az északi szél befújja őket a vítbe....stb-stb. :)

hozok hangfalat aztán lessz muzsika is :) (jha meg lehetne 1 olyant csinálni hogy kinyomtatni a neveket meg az avatar-okat aztán mindenki belerakná ilyen nyakba akasztós izébe aztán úgy gyorsabban menne az ismerekedés )

jha és még 1 aki pécs környékén vagy arra fele lakik az jobban járna ha nem vonatozna fel pestre hanem busszal jönne szegedre (jó jó tudom hogy az se kevés idő.... de ha kellen akkor valakinek szállást is tudnák biztosítani )

Aki elég ügyes az már így is megtalálhatta a többieket iwiw-en :D

én majdnem mindenkit megtaláltam és be is jelöltem de pl: Tibi Wotanson még nem

Napközbeni programként tudom javasolni esetleg a sportolást/ úszás, lábtengó, tollas, asszem pingpong asztal is van, meg kosárpalánk/ ebből lehetne versenyt rendezni szerény díjazással /oklevél meg némi folyékony ösztönzés :D / Áram a faházakban van úgyhogy ezzel gond nem lenne, oklevelet előre csinálni egy párat majd kiosztáskor kézzel kitölteni.

Nagyon fa...a! Mondjuk én a kosárhoz 1 mázsával soknak érzem magam, még lefogynék!!!! De pig-Pang jau :) áram ha van akkó télleg viszek laptopot, Jim67 meg hozza a hangfalakt oszt lesz mjúzik meg Dezodor mutogat6 moddolást akit érdekel a téma!

Alakul ez gyerekek :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul