S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nah szal ha nyára nyomatjuk az király lenne , a négy napi serezés kibaszott nagy lenne annyit simán végigiszunk onnan meg már meg van a program :lol: a sör csinálja a programot majd :wink:

mutkor nyáron be**szva stalkert jáccottunk kint a pusztában. vicces volt, és félelmetes, még akkor is ha tudtuk hogy rókán vagy kóborkutyán kívül nem lesznek egyéb szörnyikék. részegen beleéli magát az ember dolgokba, reggel mire hazaértem tiszta por meg sár voltam :D

Akkor Június 12-13-14-15 Szarvas? 4 napi vízparty döglés és időnkénti részegülés? A stalker hangok meg szerintem meglesznek éjszaka :D , főleg ha valaki rókavadászatra indul :D

ps: Szeretném ha lassanként minden érdeklődő nyilatkozna a szándékairól!

Én érdeklődöm, de sajnos még mindig túl messze van nekem Szarvas, mert gondolom azóta nem változott a helye.
A következő legyen Tokajban és akkor megyek :)

Ne baszki, úgy volt hogy JúLIus.....Június nekem nem jó mee még akkó vizsgaidőszak va'....most mié kell agyonvariálni?

nha nekem is jó és van 1 olyan ötletem hogy megtartanánk juniusban is aztán meg júliusban is :idea:

BOCS BOCS BOCS BOCS

Teljes mértékben sajtóhiba áldozata lett az előző hsz-em! Abszolút teljes mértékben JÚLIUS a pontos hónap mert júniusban nekem is vizsgaidőszak méghozzá ÁLLAMVIZSGA! Csak délelőtt amikor írtam a hsz-t akkor voltak nálam benn az irodában és elb...tam tehát mégegyszer BOCSI!!!

Azért tettem a négy napos javaslatot mert akkor lényegében egy nyaralásnak is elmegy. És akkor talán aki messzebbre lakik az is el tud jönni.

Akkor jau... mehet a 4 napos tréning is, mindenki annyit marad amennyit tud (és van kedve)...hát akkor nekem továbbra is O.K. :D

kereskedni kell.....próbáljon mindenki minél több tárgyat beszerezni, hogy aztán a kereskedőnél eladhassa, vagy más S.T.A.L.K.E.R.-ekkel is kereskedhetsz, +kerüld a banditákat.

és ki lessz a kereskedő :) (mondjuk én mert már dealer vagyok :)

Kereskedő lehet pl: a teszvesz, a vatera, némi alkalmi meló, vagy akár 3 iszonyatosan bebaszós buli kihagyása után is rengeteg pénz marad az ember zsebébe. Én ezt két éve tapasztaltam meg, amikor a bulira félretett pénzt nem ittam el mert beteg lettem és kiderült hogy vagy 6000 elmegy egy buli alatt. Két buli kihagyásával meglett a pénz a táborra.

Akkor felhívnám minden érdeklődő figyelmér hogy várom a jelentkezéseket PM-ben

Hmm...jó a kezdeményezés. Nah de. Pestet jelöltem. De szívem szerint egy olyan helyet jelöltem volna ami tényleg olyan mint a zóna környezete.
Majd ha valakit érdekel dobok fel képet. De miért is pest. Hmmm szvsz sok embernek viszonylag közel van és nem elérhetetlen helyen. De csak egy kérdésem lenne. Budapesten mégis hol lehetne?

kb sehol... kőbánya alatt a pusztában... vagy a népligetben? á én gettós részre nem akarok menni, mert féltem a piciny életem :)

Szarvas és környéke azért jó, mert alföld, és szerkezetileg eléggé hasonlít a zónához. Puszta, sok erdős rész, elhagyott tanyák, egyéb házak összevissza... stb.

Nah utóbbi itt amit én említettem is fellelhetõ sõt. Ez a terület valamikor orosz tankozó gyakorlópálya volt. Ide járunk már 1éve gémelni. Nagyon jó. Beton futóárok. Épület romok. Meg Erdõs részek. Jah igen és sok az ak hüvely. :P

Tibi":1fuu7sra mondta:
Blackacehun":1fuu7sra mondta:
Rendben akkor a konkrétumok: Július 12-13 szombat-vasárnap Szarvas tábortüzes /vagy villanyfényes/ vízparti sörözés aki álmos annak kibérelünk egy 10 ágyas faházat /vagy kisebbet részletkérdés/ és ott lehet aludni is /én szerintem nem fogok/, szalonnasütés lehetséges /hasonlóan mint a STALKER-ben/ ha kérünk rendes vacsit /ami nem mellesleg emberes adag és nagyon finom - tapasztaltam/ akkor a szállás+vacsi 2300 körül vande ez majd a létszám fényében lehet hogy módosul. Érkezés szombaton d.e. távozás vasárnap d.u. /sörrevalót hozzon mindenki :D /. Én ezt tudom ajánlani. Ezek alapján lehet licitálni.
:wink:
Akkor Július 12-13-14-15 Szarvas? 4 napi vízparty döglés és időnkénti részegülés? A stalker hangok meg szerintem meglesznek éjszaka , főleg ha valaki rókavadászatra indul

Mostmár itt az ideje hogy leszögeljük a dátumot a helyet és a létszámot szabadságoslevelek megíratása, szállásfoglalás és más egyéb adminisztrációs **** -ok elvégzése végett!!!

jau va'...át van már beszélve a dolog, akkor ez lesz. Előre tervezhet mindenki így szépen.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul