widra
New Member
nah szal ha nyára nyomatjuk az király lenne , a négy napi serezés kibaszott nagy lenne annyit simán végigiszunk onnan meg már meg van a program :lol: a sör csinálja a programot majd :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Akkor Július 12-13-14-15 Szarvas? 4 napi vízparty döglés és időnkénti részegülés? A stalker hangok meg szerintem meglesznek éjszaka , főleg ha valaki rókavadászatra indulTibi":1fuu7sra mondta::wink:Blackacehun":1fuu7sra mondta:Rendben akkor a konkrétumok: Július 12-13 szombat-vasárnap Szarvas tábortüzes /vagy villanyfényes/ vízparti sörözés aki álmos annak kibérelünk egy 10 ágyas faházat /vagy kisebbet részletkérdés/ és ott lehet aludni is /én szerintem nem fogok/, szalonnasütés lehetséges /hasonlóan mint a STALKER-ben/ ha kérünk rendes vacsit /ami nem mellesleg emberes adag és nagyon finom - tapasztaltam/ akkor a szállás+vacsi 2300 körül vande ez majd a létszám fényében lehet hogy módosul. Érkezés szombaton d.e. távozás vasárnap d.u. /sörrevalót hozzon mindenki/. Én ezt tudom ajánlani. Ezek alapján lehet licitálni.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.