S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
vagy esetleg lehetne 1 olyan verzió is hogy mindenki felugrik pester aztán talákoznánk valahol beülnénk valahova..osztán elvolnánk és set meg mindenki menne haza. (relative pest az mindenkinek ''közel van ''

Pestet nem szeretem. Meg pár óra nem poén, addig fel sem oldódik igazán a társaság :?

nekem teljesen mindegy, hogy szegeden lesz. :D najo ez nem volt vicces. szal nekem mind1 mikor lesz, mert én ráérek, aztán ha lesz gép a közelbe, akkor lehet moddolni is, meg mutogatni kinek mi a kíváncsiságbehatároló dobozkája. meg ilyesmi, ja persze sör is kell, meg nem hideg levegő.

De most így kb mennyien lennénk aki télleg eljönne (7-10 )

A szavazók száma alapján kb 10 fő lenne /eddig/ de ez még változhat és változni is fog. :D Namost akkor elég lenne egy faház mert szerintem nem sokat aludnánk hanem buli és beszélgetés lenne a dologból.

szerintem 15 főnél többen úgysem lennénk (az aktív tagok Hispan 1 Pyura Dezodor Tibi Blackacehun widra Wotanson Jim67 bocs ha valakit kihagytam )

Javaslat:

Tűzzünk ki egy időpontot.

FIKTÍV:

Mondjuk szombat délben, Július "X".-edik hete. "Y" helyen, mindneki alkalmazkodjon hozzá...aki nem tud jönni, jön máskor. ..mert ha jó lesz a dolog, akkor megismételhetjük hamarosan, nem...? Relatíve hamarosan.

Csak így lehet... idő\hely végülis ugyanmindegy, JÖJJÖN 1 javaslat, konkrétumokkal, ha senki se "mer" írni, akkor teszek fel vitaindítót én.

Persze ha rosszul látom, nyugodtan jöhet a kritika.

Rendben akkor a konkrétumok: Július 12-13 szombat-vasárnap Szarvas tábortüzes /vagy villanyfényes/ vízparti sörözés aki álmos annak kibérelünk egy 10 ágyas faházat /vagy kisebbet részletkérdés/ és ott lehet aludni is /én szerintem nem fogok/, szalonnasütés lehetséges /hasonlóan mint a STALKER-ben/ ha kérünk rendes vacsit /ami nem mellesleg emberes adag és nagyon finom - tapasztaltam/ akkor a szállás+vacsi 2300 körül vande ez majd a létszám fényében lehet hogy módosul. Érkezés szombaton d.e. távozás vasárnap d.u. /sörrevalót hozzon mindenki :D /. Én ezt tudom ajánlani. Ezek alapján lehet licitálni.

ps: A tábor leírása korábbi hsz-ben linkelve!!!

ps+1: Budapest Népliget buszpályaudvarról közvetlen járat van Szarvasra

Ez nagyon jól hangzik :) Akkor maradjunk abba, hogy nyáron... ennyire pontosan nehéz előre tervezni :)

Blackacehun: mondjuk hogy támogatom a terved. Feltételesen. Mi van Szarvason hogy érdemes lenne odamenni?

Google Earth nem nagyon mutatott semmit.

Sör-bor szalonnasütés +zabálás szerintem itt mindenkit érdekel amúgy, milyen vízpart van ott?

A Holt-Körös kellemes kis holtág, elét tiszta vízzel és egyéb lehetőséggel /fürdés, kenuzás ingyen :D / a tábor egy parti erdőben van, amikor tesómék utoljára voltak ott /nyár derekán/ négy nap alatt két szúnyogot talált :D Ja és a tábornak saját strandja van, mivel a holtág partján van

ps: Tibi honnan kéne szarvasra jutnod? /pm/

Ha nekem közel lesz olcsón és ráérek akkor megyek majd.
A Szolnok jó lett volna csak mit tud ott az ember csinálni, főleg úgy hogy azt se tudja mi van ott? Bár egyszer törölték ott a csatlakozásomat volt 3 órám úgyhogy elindultam szétnézni de kiértem az állomásról és beültem az első kocsmába :)

Jó, meg vagyok győzve a Szarvasról, feltételesen.

Akkor legyen oly jó és nyilatkozzon Jim76, Hispan1, pYura, Dezodor meg mindenki, aki jönne!

(bocs, aki kimaradt a név szerintiből, de a nevekkel hadilábon vagyok, csak azokat vágom akik gyakran írnak)

nha én már 100% (meg lehet haver is jön..ha nem baj nem fórumtag de szeresse a stalker-t ) (jha és ugye Szegedről nem mehéz eljutni szarvasra )

Jól van, megtárgyaltuk, de persze hogy megyek, végül is én ajánlottam hogy akkor "konkretizáljunk".

A többiek is olvasság sztem a fórumot, úgyhogy a szándékot nyugodtan jelizhetik itt is, nem hiszem hogy szívhezszóló szerelmeslevelet kellene írni...habár :D ...

És akkor javaslom: vízpart, sör-bor, tábortűz + szalonna, pofázás és sátor / hálózsák. Vagy ha van valami olcsó, lepukkant hely a vízpart melett, ahol meghúzhatjuk magunkat pár órára (mer azé 3 órát kb muszály alunni) akkor az kiváltja a sátrat meg miegymás.

Szóval, egyre jobban alakul a körvonalazgatás.

Üdv\ én

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul