Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hja ott... én sokat vagyok ott, mert kb 100 méterre van tőlünk... no meg nem drága igaz bűn igénytelen, főleg amikor fentvannak az öreg alkeszek de tőlem elférnek..
pesten meg nincs olyan hogy kiülsz valami szép helyre, mer füstös meg gyász... ott csak az lenne hogy ülnénk 1-2gép előtt és kiégnénk. itt szabadba kell gondolkodni. oké hogy úgynézni több a pesti mint szegedi, vagy közelebb van nektek pest mint szeged, de azt is nézni kell, hogy ott mit tudunk csinálni, meg pl itt mit tudunk csinálni...
Ha összejöne kb 20 ember szerintem lehetne szervezni egy "Paksi Atomtúrát" utánna pedig /mondjuk másnap/ a helyi paintball pályán "élőben S.T.A.L.K.E.R. Multiplayerezni", bár nem tom erről milyen vélemények születnének. Az erőműben a túra ingyenes, minden hétköznap, viszont 3 hónapra előre kell jelezni az időpontot.
Az árat passzolom majd utánnalesetek haverommal. Most hogy itthon vagyok kaptam egyik havertól egy tippet: van a szomszédos városban /Szarvason/ egy faházas tábor vízparton-erdőben, barátságos környezet, szúnyogmentes, 4-10 személyes faházakkal, napi egy étkezéssel kijön napi 2000 ből + a közelben rakat kocsma, de van szalonnasütési grillezési lehetőség is. Egy hosszú hétvége /3 nap kijön 6000+ivópénz+költőpénz+utazás / kb 15000-ből.
Megfelelő létszám esetén a szállást megszervezhetem ha gondoljátok.