S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hja ott... én sokat vagyok ott, mert kb 100 méterre van tőlünk... no meg nem drága :) igaz bűn igénytelen, főleg amikor fentvannak az öreg alkeszek :D de tőlem elférnek..

micsoda 100 méterre akkor közel lakunk mert én meg ott lakok abban az utcában a hol a match van meg ott van a pizza torony is.

Ezeket a kocsmákat nem vágom hol vannak, de a Tabán iskolától én is 100m-es körzeten belül vagyok :D

akkor közel lakunk mert én kb 500 méterre vagyok a sulitól.

dezodor":1mai04mh mondta:
pesten meg nincs olyan hogy kiülsz valami szép helyre, mer füstös meg gyász... ott csak az lenne hogy ülnénk 1-2gép előtt és kiégnénk. itt szabadba kell gondolkodni. oké hogy úgynézni több a pesti mint szegedi, vagy közelebb van nektek pest mint szeged, de azt is nézni kell, hogy ott mit tudunk csinálni, meg pl itt mit tudunk csinálni...

Bár én is BP-re szavaztam mert Pesti vagyok de azért nem lenne semmi vidéken egy jo Grillezős Stalker Fan party:):)

szerintem se akik 1 helyen laknak azok találkozhatnak :d

Szerintem jó lenne szegeden. Igaz szombathely környékén lakok de akkor is szegeden lenne jó.

Ha összejöne kb 20 ember szerintem lehetne szervezni egy "Paksi Atomtúrát" utánna pedig /mondjuk másnap/ a helyi paintball pályán "élőben S.T.A.L.K.E.R. Multiplayerezni", bár nem tom erről milyen vélemények születnének. Az erőműben a túra ingyenes, minden hétköznap, viszont 3 hónapra előre kell jelezni az időpontot.

MI vótunk a sulival, de nem tudtunk bemenni mer' a bortól mit vittünk kicsit elcsúsztunk :lol:

Az árat passzolom majd utánnalesetek haverommal. Most hogy itthon vagyok kaptam egyik havertól egy tippet: van a szomszédos városban /Szarvason/ egy faházas tábor vízparton-erdőben, barátságos környezet, szúnyogmentes, 4-10 személyes faházakkal, napi egy étkezéssel kijön napi 2000 ből + a közelben rakat kocsma, de van szalonnasütési grillezési lehetőség is. Egy hosszú hétvége /3 nap kijön 6000+ivópénz+költőpénz+utazás / kb 15000-ből.
Megfelelő létszám esetén a szállást megszervezhetem ha gondoljátok.

máshol azaz a vízparton úgy is ilyen bebaszós ejj te vagy a widra meg a Tibi meg sorolhatnám party lenne...szal víz meg sör...vagyis balaton

Nana, Tibit nem kéne azért itatni :D

Szegeden lehetne egy a szögedieknek fakultatíve, és lehetne egy nagyobb találkozó is akár, csak kérdés ki mikor ér rá. :?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul