Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ha bemész a Wish Granterhez, kívánd azt, hogy meglegyenek a vizsgáid, erre a kezedbeesik a diploma, de ugyanakkor bemondja a rádió, hogy a te szakodon végzettek munkakörét a mai naptól a kormány megszünteti.
OFFFFFFF
De azért remélem eljössz, Tibinek hozunk haza egy kis stronciumot.
Én megelégszek a képekkel is, amit csináltok . De a Wishgraterből is hozhatnátok egy darabot, hátha elég annyi is kívánságot teljesíteni... vagy egy Moonlightot... .
szerintem msot hagyjuk azt a túrát inkább hozzunk össze valami találkozót
és szerrintem a helyszinben is megtudnánk eggyezni szerintem mindenkinek budapest lenne a legjobb (szerezni kéne támogatókat pl:gamestar vagy valami ilyen ) 8)
Énis elmennék a túrára de az a baj ha sokat várunk akkor eltellik a nyár és télen meg nemsok kedve lenne senkinek se menni...
Bár nem tudom hogylehetne ezt megvalósítani de remélem csak énvagyok analfabéta
De ezek utazási dolgok így mint civil nemlehetne kijutni? Mert milliomosnak sajna énse születtem és nemártana valami költségkímélő megoldás.
Írtam privit ezzel kapcsolatba majd ha ráérsz válaszolj.
a találkozót azt meg kéne télleg szervezni mert azért oda már sokan eljönnének és a helyszín lehetne BUda -Pest oda mindeki eltud jutni de az árak kiscit magassabak mint máshol na mindeggy előbb valami helyet kéne találni.