S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Szerintem se rossz 5let Budapest, de az is csak úgy jó, ha van szállás, és nem kell rá a gatyánkat kifizetni.

á én pestre tuti nemmék fel, utálom... laktam ott 1évet, elég volt. :F Kecskemét, vagy Szeged, ezekbe benne vagyok, kb 1formán közel van mindenkinek...

Hát, ha a túrára megyek, akkor fan találkozóra biztos nem, mert a túraútvonal pont útba esik, azért meg hogy másnap hajnalban ugyanarra menjek nem éri meg :F :D . De szerintem túrára nem fogok tudni elmenni...

Szerintem túra kéne inkább, mint fan találkozó. A túra az fan t. is egyben, s egy életre szóló élményt nyújtana.

Hát ja, aki nem hallja, hogy I gyí kam nye, azt nem is akarja magához hívni a Monolith. :)

Jim67 utána tudnál nézni milyen fesztivál lesz? Már elég sokan mondták ezt a Szegedet :)

Hát én Szegedre tuti biztos, hogy nem fogok elutazni, nekem nagyon messze van.

Doma is bekk! :D Én elmennék Csernobilba! Faterom azt mondta ha nagyon akarom akkor szülinapomra kifizet egy túrát. (mindjárt itt van. aug 23. :D)

na a szin (szegedi ifjusági napok) augusztusban valamikor, sátortozós olyan mint a sziget. na ott esetlg lehetne találkozni...

Eddig Doma, Tibi, dezodor és én mondtuk, hogy elmennénk Csernobilba.
Ha még egy valaki jönne, akkor már egy autóra való társaság gyűlhetne össze.

Kár. Minden esetre én nem mondok le róla és bízok benne hogy lesznek még vállalkozó szellemű Stalker-gyakornokok :)

Öhh...bocsánatot kérek előre ha ezzel bárkit és megbántok de miért nem akartok jönni? Félelem? Vagy csak egyszerűen nem akartok jönni vagy miért?

szerintem lehetne 1 szavazást kirakni hoyg hol leygen a találkozó szinhelye
(pl:szeged ,bp,kecskemét vagy a balaton körül)

Doma":22i8n25o mondta:
Öhh...bocsánatot kérek előre ha ezzel bárkit és megbántok de miért nem akartok jönni? Félelem? Vagy csak egyszerűen nem akartok jönni vagy miért?

Mert nem engednének el. Jó mondtátok, hogy füllentsek, hogy máshova megyek, de ez csak a filmekben működik. Meg azoknál akik meg merik tenni. Én nem szeretek senkinek se hazudni, és soha nem is teszem. Ezért...

Pedig gondoljatok már bele, hogy mekkora élmény lenne.
A Erőmű, Pripjaty egy olyan város, ahol 21 éve egyik pillanatról a másikra kiesett az emberek kezéből minden, mintha az egész lefagyott volna, ilyen máshol nemigen van.
Elmennénk a falvakba is ahol laknak emberek, beszélnénk velük, hogy hogyan élnek, lehet még mutánsokkal is találkoznánk, persze itt nem bloodsuckerre meg controllerre kell gondolni.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul