S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Csernobilról azért nem tudok még nyilatkozni, mert még van 2 kemény vizsgám....

Ha bemész a Wish Granterhez, kívánd azt, hogy meglegyenek a vizsgáid, erre a kezedbeesik a diploma, de ugyanakkor bemondja a rádió, hogy a te szakodon végzettek munkakörét a mai naptól a kormány megszünteti. :)

OFFFFFFF :)

De azért remélem eljössz, Tibinek hozunk haza egy kis stronciumot. :)

Én megelégszek a képekkel is, amit csináltok :) . De a Wishgraterből is hozhatnátok egy darabot, hátha elég annyi is kívánságot teljesíteni... vagy egy Moonlightot... :D .

A szavazás eredményeit nézve rajtam kívül 5-en mondtátok, hogy eljönnétek a Zónába.
Majd írjátok már le az elképzeléseiteket, ha komolyan gondoljátok.

szerintem msot hagyjuk azt a túrát inkább hozzunk össze valami találkozót
és szerrintem a helyszinben is megtudnánk eggyezni szerintem mindenkinek budapest lenne a legjobb (szerezni kéne támogatókat pl:gamestar vagy valami ilyen ) 8)

Énis elmennék a túrára de az a baj ha sokat várunk akkor eltellik a nyár és télen meg nemsok kedve lenne senkinek se menni...
Bár nem tudom hogylehetne ezt megvalósítani de remélem csak énvagyok analfabéta :D

De ezek utazási dolgok így mint civil nemlehetne kijutni? Mert milliomosnak sajna énse születtem és nemártana valami költségkímélő megoldás.
Írtam privit ezzel kapcsolatba majd ha ráérsz válaszolj.

Miért drága egy csernobili útért ennyi pénz? Az utolsó ajánlat szerintem nem drága, ha legalább 8-an megyünk.

Price per person for one-day* tour** (depending on the group size)

Fejenként annyi!

a találkozót azt meg kéne télleg szervezni mert azért oda már sokan eljönnének és a helyszín lehetne BUda -Pest oda mindeki eltud jutni de az árak kiscit magassabak mint máshol na mindeggy előbb valami helyet kéne találni.

Kicsit takarítottam a topikban - pYura

Meg lehet azt oldani, hogy legyen egy megosztott file, amit lehetne tölteni?

Olybá tűnik, hogy a túra felejtős dolog, a fan találkozó meg sehogy se áll. Lesz még ebből valami?
icon_smile.gif

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul