Rendszerkövetelmények

Tibi!
Egy kis info:
A RAM csak akkor megy dualban, ha az alaplap támogatja.
Olyan lap is van, ami csak 2 dual slottal rendelkezik, nekem olyan van ami 4-gyel. Nekem PQI DDR 400Mhz-s van, 2x512Mb, s az azonos színű slotokba (kék-kék v. fekete-fekete) téve dual-ban működik.
Ha meg tudod mondani az alaplapod pontos típusát, akkor megmondom, hogy milyen RAM kell, de ha neked eddig DDR400 volt, akkor azt támogatja a lapod logika szerint, felejts el a DDR2-t, szerintem.

PQI ram van az én gépembe, de azt mondták, hogy ilyen noname izékkel nem szabad foglalkozni. Általában Kingmax, kingstone ramokat érdemes használni. Samsungról azt hallottam, hogy némely alaplapok nem eszik meg.
Meg elég jó hír, hogy a DDR2 olcsóbb, mint a DDR1 (kissebb is). :)

Igen, sima DDR kell. De amúgy ha rám hallgatsz, akkor ne a fórumban érdeklődj ilyenek után, hanem beszélj szaküzlettel, szakszervízzel!
Azért, hogy megkérdezed nem kell fizetni!

A 3-as patch állítólag 10-15% fps-t fog dobni.
Ez csak a dual core-os procikra vonatkozik?

na ha minden jol megy jovoheten meglesz az uj gep, ket x1950xt karival crossfireben. szerintetek hogy fog futni a game? :) [2gb ram es 4600+ x2 proci mellett:)]

R-pee":2f9gx2pm mondta:
PQI ram van az én gépembe, de azt mondták, hogy ilyen noname izékkel nem szabad foglalkozni. Általában Kingmax, kingstone ramokat érdemes használni. Samsungról azt hallottam, hogy némely alaplapok nem eszik meg.
Meg elég jó hír, hogy a DDR2 olcsóbb, mint a DDR1 (kissebb is). :)

PQI DDR400-as RAMjai meglepően jók. Némi vesszel ~DDR460-at is mennek. Nem túl ismert a PQI, de régi és megbízható márka. Kingmax alsó kategóriás RAM-jai egyszerűen sz@rok! Kingstonetól sem kell elájulni... De mondom itt sem a márka számít elsősorban, hanem, hogy milyen chipekkel van szerelve a RAM. Példa1: Samsung TCCD RAM-ok elvi határa DDR600-at is elérheti. 2: Kingmax Superram 1GB-os verzón sokkal szarabb IC-k bannak, mint a 512-esen és 410-nél már megadja magát :roll: olcsó Samsungtól sem kell sokat várni ugyanakkor.

Hello mindenkinek
Intel core 2 duo E4300 2700-ra felhúzva, Asus P5B alaplap,Asus 1950 PRO, 2x 1GiB Geil Ultra 800MHz DDR2 ram elég a gaméhoz?

mravikt":1ic8pxae mondta:
na ha minden jol megy jovoheten meglesz az uj gep, ket x1950xt karival crossfireben. szerintetek hogy fog futni a game? :) [2gb ram es 4600+ x2 proci mellett:)]

Jól :)

Nospa: elég :)

Helló!
A gépem:
Celeron2400
1GB Ram
Radeon 9600Pro 256MB

Szerintetek ha belerakok egy 3,2GHZ P4-et mennyivel lenne gyorsabb a játék?
Most minden a minimumon van és még így is sokszor lassaul és néha akad...

SZerintetek?

sokat dobna rajta... hát ha még megspékelnéd egy 9600xt-vel vagy 9800as karival :F ... persze csak a dx8as megjelenítés keretein belül

Sokkal jobb lesz, de ha teheted akkor a VGA-t is minél hamarabb cseréld le, legalább egy Gef7600GT-re vagy egy ATI x1650-re.

tudom ez a kettő a leggyengébb de nem vagyok vmi nagy játékos csak néha egy két jó játékkal játszok... és drágák az alkatrészek viszont egy 3,2-et meg lehet már 18ezerért szerezni ezt viszont még ki tudom fizetni...
köszi a válaszokat!

Tudnátok segíteni. Ahogy betölt a menü a zenét hallom viszont csak feketeséget látok. :evil: Ez lehet attól hogy vista-m van?
Konfig: Pentium 4 2.80 GHz, 512 Mb ram, Radeon 9200 LE,

Cappy88":gsin3q9z mondta:
Tudnátok segíteni. Ahogy betölt a menü a zenét hallom viszont csak feketeséget látok. :evil: Ez lehet attól hogy vista-m van?
Konfig: Pentium 4 2.80 GHz, 512 Mb ram, Radeon 9200 LE,

Lehet!

én úgy tudom, meg már itt is láttam pár oldallal visszább, hogy a 9200as karik miatt van... de fene tudja... (amúgy 2.ik tippem nekem is a driver a 3. pedig a vista :F) a játék dobozán azvan hogy 9600 a minimum. Holnap megnézem egy gef2-vel :D

A dobozon lévő minimum kártya megléte nélkül esélytelen, hogy látni fogod a menüt. Bocsi.
Amúgy nem hiszem, hogy feltaláltam a spanyol viaszt, de sztem a játék legsarkallatosabb pontja a vinyó.
A gépem (most, mert végre megjöttek az új alkatrészek)
p4 3200
1 GB ram (DDR2)
Ati x1950PRO 256
Viszont a vinyóval gondjaim voltak, azt visszaküldtem, ezért most egy ősöreg Samsungot használok. És láss csodát, akad. :-)

Vissza
Top Alul