nekem sikerult, sok szenvedes es ido aran. tapasztalataim szerint frissen installalt vindozon erzi jolmagat a gameKanyhalos":12o9edlk mondta:Írjon már valaki akinek lefagyott rendszeresen és sikerült megjavítania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
nekem sikerult, sok szenvedes es ido aran. tapasztalataim szerint frissen installalt vindozon erzi jolmagat a gameKanyhalos":12o9edlk mondta:Írjon már valaki akinek lefagyott rendszeresen és sikerült megjavítania.
CityLife":2ihopnt1 mondta:egy vinyóm van csak... akkor a swap miatt kereg? eddig patch előtt nem csinálta...
Crayon":1z4r8o22 mondta:Shader hiba. Vagy visszaveszed DX8ba vagy ment-kilép-betölt macera orvosolja.Wallace87":1z4r8o22 mondta:Van egy fura hibám a játékban: Amikor elkezd esni akkor furán elkezd villogni a kép. Játszani attól még lehet csak idegesít, hogy ilyan vonalak ugrálnak összevissza a képen. Mitől lehet ez? ( szerintem videókártya)
Amúgy a game eredeti és a gépemen medium-high beállításon élvezhetően fut: P4 2,8 1GB ram, Geforce 6600 256 ram. Ja és semmi más hibát még bugot sem észleltem eddig.
Légyszives írjatok már ha van vmi ötletetek, hátha lehet a hiba ellen tenni vmit.
pYura":2mniawbz mondta:-tegyél fel másik Catalystet
-ne nyúlj a control panelhez
-ha alaplapod támogatja tegyél fel hozzá új AGP drivert
-BIOS-ban kapcsold ki a fast-writot
pYura":1r9kpro0 mondta:AGP driver nélkül nem is működik a lap rendesen ha nincs feltéve ÉS szükség lenne rá. Mi az alaplapod pontos típusa?
FastWrite lehet, hogy csak nV kártyáknál van![]()
Kanyhalos":36ja6ib3 mondta:Meg amúgy nincs élsimítás dx9-ben, mert a game nem tudja egyszerre kezelni a HDR-rel. Vagy ez csak nekem van így?
Minden esetre 1280x1024-ben már nem észrevehető, de akkor is tudnia kellene, hisz már minden kártya elavult ami nem HDR+AA-s.
Kanyhalos":2buz3kup mondta:pYura":2buz3kup mondta:AGP driver nélkül nem is működik a lap rendesen ha nincs feltéve ÉS szükség lenne rá. Mi az alaplapod pontos típusa?
FastWrite lehet, hogy csak nV kártyáknál van![]()
A gyári alaplapi driver van fent.
ASRock - Intel P4i65G/M/ASR
Szerinted nem inkább a Stalker hibás. Crackelt unleashed.
De csak akkor adok ki 10 rongyot eredetire ha nem fogja ezt csinálni.
Oblivion, FEAR, Far Cry, Ghost Recon AW, ezek very high on minden maxon 1280x1024 ben tökéletesen mennek.
Mi a véleményed? Nem az a baj hogy krekkelt a stalker?
Különben is furcsa hogy csak alig 6gigát tesz fel nem 10et ahogy a GSC mondta.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.