Lassan bennem is megérett a rangrendszer átgondolása...
Nem a lépcsőkkel van bajom, bár adott esetben azokat is kicsit lejjebb hozhatnánk, hanem inkább az elnevezésekkel.
Vannak ugye a poszt szerinti rangok, mint admin, moderátor, stb... Ezzel meg ott vannak szemben az elérhető rangok, amik szerintem elég érdekesen, gyerekesen hangzanak... Mert ugye olvasó-érdeklődő-tag szinttel kezdődnek, ez eddig rendben is van, aztán jön a kóbor lélek, mutáns, meg ilyenek... szerintem ez így nem jó... Két rendszer keveredik és az egyik tán már nem is ide illő...
Arra gondoltam, hogy egyszerűsíteni és funkciók szerint kéne átalakítani a rendszert. A mod/admin stb dolgok maradhatnának ahogy vannak, az elérhető rangok első 3 tagja is jó (olvasó-érdeklődő-tag; logikus), utána viszont olyan rangoknak kéne jönni, mint például törzstag, veterán tag, szakértő - egyszóval amiket nem a játékból vettünk ki, hanem tényleg a fórumon betöltött helyet jelölik.
Emellett létrehoznék egy vip kategóriát, ezt csak adományozni lehetne, minimum 500 HSZ-el, és azoknak járna, akik régóta itt vannak, hasznos és kipróbált emberek, de moderátornak azért mégsem tesszük meg őket (zombimorzsi vagy Csiga 07 például). Ez kifejezné az elismerésünket és nem lehetne automatikusan megszerezni. Tényleg csak azoknak járna, akik a játékkal/csernobillal kapcsolatban sokat segítettek és kitartó tagok.
Várom az észrevételeket, ötleteket.