Rang változások

Akkor a rangokat beállítom. Blackacehun-nak összesen 370 hozzászólás van... erre én még nem adok VIP-et... meg nem is kell egyszerre mindenkinek megkapnia...

Megcsináltam, VIP-eket kiosztottam, rangok beállítva és a szabályzatba is jelölve.

Mindgyárt megírom a VIP-eknek a jóhírt :)

jó lessz ez így az már egyszer biztos :wink:

Fájdítsuk az emberek szívét ezzel? :D Összesen van 50000 HSZ... 15000-et elérni esélytelen...

miért nekem majd 2 és fél év alatt sikerült 4000hsz :D akkor az a 15000 már nincs nagyon messzire :D

nem lenne realisztikus... max ha ilyen 5000 lenne, viszont a stalker rang nem passzol az új rangokhoz... a szakértő mivel lenne másabb mint 1 stalker rangos etc etc.

akkor valami professzionális vagy valami ilyen , szerintem is haggyuk jólvan ez így (szegény hispan egész délután a fórumot szerkesztette )

Én szívesen veszek fel új rangot, ha van ötlet, de szerintem a szakértő tag megnevezést nehéz volna túllicitálni jelentésben...

dezodor":1oclj2i7 mondta:
nem lenne realisztikus... max ha ilyen 5000 lenne, viszont a stalker rang nem passzol az új rangokhoz... a szakértő mivel lenne másabb mint 1 stalker rangos etc etc.

Dehogy nem passzol! Pont egy stalker fórumon ne lenne stalker rang? :D Akkor lehetne 5000 vagy 7000, máris kevesebb mint a 15. Még ezeknek a közelébe sem jár senki (aki meg igen az már vagy moderátor vagy adminisztrátor :D ). Ha nem is kapná meg senki, legalább jelképesen szerepelne a ranglistában. Attól meg hogy valakinek több mint 2500 hsz-e van nem biztos hogy a nagy része stalker témákkal kapcsolatos, tehát hogy lenne szakértő a stalkerral kapcsolatban? Ha csak a társalgóba meg a hasonló off-topicokba ír és alig pár száz szól a stalkerről akkor nehezen... Szóval én a szakértőt csak úgy adnám mint a VIP-et: a kiválasztottaknak.

most hogy így mondod, van benne valami... mert most ha xy irkál csupa hülyeséget fél évig, akkor hopp szakértő rangot kap, és kicsit furán hangzik, mert mennyiségében elérte a követelményeket, de minőségében nem tud semmi olyat felmutatni amitől szakértő lehetne :D

edit: a hülyeség szakértője :D ... ami lehet zavarna 1 másik szakértő tagot, aki komolyabbakat irkál, és mondjuk vágja is a dolgokat.

de akkor nemazért de azok közül akik kaptak vip rangot van apár aki ténylegesen a társalgóba ír 26500 hsz-t , és a szakértő rangot tényleg az kapja meg aki ír is valamit a játékkal kapcsolatban

Az elv abból indul ki, hogy ez egy stalker fórum. Aztán ember legyen a talpán, aki valakinek azt mondja, hogy "locsi-fecsi semmi stalker"... Felteszem ha valaki Xezer HSZ-t produkál, valamit konyít a stalkerhez. Ilyen alapon minden rang nevében benne kéne legyen a "tag" szó, mert az ugye fedi az off-topikokat is...

persze persze igazad van én aztmondom hogy ami mostvan az jó majd később ha úgygondoljuk akkor lessz még.. más rang is

még pyura adta neki anno , 3 oldallal hátrébb

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul