Rang változások

És még az e-mail címre is megy ban, beállításoknál összes pipa off. És aláírásba betennei miért lett bannolva. Ja és még fel kéne írni a master ban listre is.

Ugye mennyi munka bannolni? :twisted:

Meg is van. Aláírásba szerintem felesleges bármit is írni, mivel régebbi hsz-ekben nem látszik. Max nekünk jó a vezérlőpulton megnézni hogy miért kapta, de erre meg ott van a ban lista.

A warned user rangot megváltoztattam szabályszegőre, mert volt olyan elvetemült emberke, aki megkérdezte, hogy ez pozitív rang-e?... A jele is változott (
01_warn.gif
).

Lassan el kéne gondolkodni egy új moderátoron, nem?

Csak azért kérdem, mert mostanában szinte csak Tibi és én moderálunk, dezodor is szokott rendet tenni néha, pYura már rég nem járt erre, widra pedig most kiesett.

Részemről jim67-re gondoltam, régen ittvan már, 3000 feletti HSZa van és kiválóan ismeri a szabályokat. Gond még sosem volt vele (eltekintve attól, mikor Wotansonnal összeveszett, de azt is kulturáltan rendezték). Egyébként is szokott "moderálni" a maga módján, szóval az elhatározás is megvan benne.

Ötletek javaslatok hozzászólások ?

Szerintem még egyelőre maradhatna ez a felállás, aztán ha nem bírnánk a néppel akkor kéne még valaki. Mindenesetre én is jim-et támogatnám ez ügyben eljen .

Rendben, bár néha olyan érzésem van, hogy így is kevesen vagyunk a sok új emberre.

Ha legközelebb felmerül a dolog, legalább tudjuk, kit veszünk elő :)

szntem is jöhet jim, nem lesz vele gond. ami még a javára szóljon a felsoroltak mellett:

- van nete otthon és tud minden nap fórumozni / fórumon lenni (én pl csak hétvégente sajna, kivéve a szünetek)

kicsit tán ide is illik:

minap az üzenőfalon folyt 1 beszélgetés a rankokról. a stalker rank 14000 hsz-t kíván, ami szntem kicsit túl magas, tekintettel arra, hogy az oldal jó pár éve üzemel, és még fele sincs senkinek, sőt még harmada se :D

stalker 3. része kb 2év mulva lesz, addig se gyűlne össze senkinek szntem, max ilyen 3-4ezer. szerintem 3-4ezertől már lehetne vki stalker, bár ez csak az én véleményem :)

Ez a dolog felmerült már korábban is, de ennek a rendszernek a lényege pont az, hogy a vége már olyan magasan van, hogy azt valószínűleg senki sem éri el, vagy csak igen lassan. Egy-egy rango megszerezni mindig sokkal nehezebb, mint az előzőt.

Másfelől igazából nincs nagy jelentősége annak, hogy a felhasználóknak milyen a rangjuk (a 10 elérhető rangról beszélek), hiszen egyik sem jár többletjogokkal.

Lassan bennem is megérett a rangrendszer átgondolása...

Nem a lépcsőkkel van bajom, bár adott esetben azokat is kicsit lejjebb hozhatnánk, hanem inkább az elnevezésekkel.

Vannak ugye a poszt szerinti rangok, mint admin, moderátor, stb... Ezzel meg ott vannak szemben az elérhető rangok, amik szerintem elég érdekesen, gyerekesen hangzanak... Mert ugye olvasó-érdeklődő-tag szinttel kezdődnek, ez eddig rendben is van, aztán jön a kóbor lélek, mutáns, meg ilyenek... szerintem ez így nem jó... Két rendszer keveredik és az egyik tán már nem is ide illő...

Arra gondoltam, hogy egyszerűsíteni és funkciók szerint kéne átalakítani a rendszert. A mod/admin stb dolgok maradhatnának ahogy vannak, az elérhető rangok első 3 tagja is jó (olvasó-érdeklődő-tag; logikus), utána viszont olyan rangoknak kéne jönni, mint például törzstag, veterán tag, szakértő - egyszóval amiket nem a játékból vettünk ki, hanem tényleg a fórumon betöltött helyet jelölik.

Emellett létrehoznék egy vip kategóriát, ezt csak adományozni lehetne, minimum 500 HSZ-el, és azoknak járna, akik régóta itt vannak, hasznos és kipróbált emberek, de moderátornak azért mégsem tesszük meg őket (zombimorzsi vagy Csiga 07 például). Ez kifejezné az elismerésünket és nem lehetne automatikusan megszerezni. Tényleg csak azoknak járna, akik a játékkal/csernobillal kapcsolatban sokat segítettek és kitartó tagok.

Várom az észrevételeket, ötleteket.

igen ez szerintem is jó ötlet lenne a WIP rang meg kifejezetten , de akkor RUSSIANBOY is kaphatna mert ugye volt az a riport nha és az jó dolog volt

én is jónak tartom ezt a vip dolgot, plusz a rankok átnevezését. ötletem nem nagyon van.. de a törzstag, veterán és szakértő teljesen jónak hangzik.

vagy akár lehetne olyat is mint majd nemsokára a gs-nél hogy kicsit poénosabb elnevezések lesznek (pl: Berényi Miki , vagy rex ) , akár egy szavazást is kitehetnénk

Igazából pont ezt a "poénosabb", meg játékból vett dolgot akarom elkerülni, hogy a rangok tényleg az itteni szereplést tükrözzék.

A VIP tag akkor véglegesnek mondható, arra kérnék jelölteket, hogy kik kapják ezt első körben. Én Csiga07-re, KönigsTiger-re gondoltam, de RUSSIANBOY is jöhet ha akarjátok. Még valaki?

A rangneveken gondolkodom tovább...

és mi lenne ha ez a WiP ranag azt takakarná hogy lehetne egyéni megszólítást kérni a jóízés határain belül (úgy mint torrent oldalakon is van )

wipet kaphatna szntem, a csiga, a russianboy, königstiger, zombimorzsi --> ők szinte mindig itt vannak.

a rangok szntem se legyenek komolytalanok, elvégre ez nem 1 "sg fórum" szintű oldal :)

most néztem a beállításokban hogy volt 1000. felhasználó rang , akkor lehetne majd 5000. is nemsokára úgyis elérjük ,úgylátom abban sikerült dűlörejutni ki legyen wip

Nem értem, mire gondolsz. Egyéni megszólítás?

A rang listára az alábbit ötlöttem ki:

olvasó 0
érdeklődő 1
tag 100
törzstag 500
veterán tag 1500
szakértő tag 2500

VIP-nek 500 az alsó határa, de azt úgyis mi osztjuk ki, szóval ennek jelentősége nincs.

Első körben így még senki sem lenne szakértő tag, vagyis a maximumot senki sem éri el egyből.

VIP-nek javaslom akkor első körben az alábbi embereket: KönigsTiger, Csiga07, Hannibal King, zombimorzsi, RussianBoy. (VinoBob-nak és vosztrikovnak nincs meg az 500HSZ)

egyéni megszólitás pl: isten isten ostora.... vagy bármi más , viszont a ranglista az nagyon jólessz , meg a wip -ek személye is és akkor Blackacehun is kaphatna ,a tavaly olyan szépen elkezdte szerverzni a fan találkát szerintem ő is megérdemelné

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul