Rang változások

Misi 007 Kap minimum 2 hét WARNT... elkezdi osztani dezodort a lassú letöltés miatt. Eszem megáll :W
Lehet meg sem érdemelné, hogy itt legyen.

Továbbiakban a topikot kérem használjuk a ban/warn/kitüntetés stb megvitatására, az hogy ki, miért, mikor, kitől, mit kapott, annak csinálok egy külön topikot, hogy átlátható legyen.

A topik kész.
Meg lehetne beszélni, hogy miért milyen büntetés kell, hogy járjon.

Káromkodás, szabályellenes aláírás: 1 hét WARN
Veszekedés (viszályszítás, személyeskedés): 2 hét WARN
Veszekedés a moderátorokkal vagy adminnal: 3 nap BAN + 2 hét WARN
Visszaeső "bűnőző": örök BAN

Javaslat, ellenvetés? :roll:

A visszaesőknek pontosan mit és hányszor kell elkövetniük? Azért az erős lenne, ha valaki warnt kap mert káromkodott, utána megint elköveti és bant kap :F .

WARN alatt káromkodás: 3 nap BAN + 2 hét WARN

De ezt most ne úgy értsétek, hogy nem lehet semmi csúnyát mondani. Ezzel inkább a bunkó-paraszt stílust szeretném szűrni. Szerencsére erre eddig még nem volt sok példa.

Tibi magát idézi :) :) :) Visszaeső az, aki többször, a felszólítás ellenére tesz valamit akár warn ideje alatt, akár utána.

Voltam a szobában pYura, amit csináltál, minden rendben és egyetértek.
Írtad pár embernél, hogy nincs a ban listán, őket valóban töröltem.
Az IP cím tiltásokkal csak óvatosan, mert ha egy IP-t letiltesz, annak az oldal meg sem jelenik. (Nehogy véletlenül a sajátotokat tiltsátok le.).
Ha valakit végleg töröltök (ööö tehet ilyet egy moderátor? - nem tudom hirtelen), adjátok hozzá a nevét a tiltott nevek listájához.

Mi nem tudunk törölni szerintem :B de nem is baj, nem is értem miért kellett. Van szemetes is.
Tovább szabály kéne, hogy legyen, hogy magát ember nem bannoltathat vagy töröltethet.

Azért az örök BAN kemény dolog... teszem azt most MetalMilita szólna valami rosszat örökre elbúcsúzhatnánk tőle? :F Kissé igazságtalan lenne ahhoz képest, amit ma pl Misi 007 beszólt. :roll: Meg kéne gondolni ezt a pár napos BAN dolgot.

Nédz: aki rossat tesz és kap warn-t, az vagy ért a szóból és elég neki a warn, vagy nem, és akkor nincs itt keresnivalója. Nem látom értelmét a 2 fokozat között bárminek is...

Kemény 8) Egyet tudok érteni :R
Ezentúl minden WARNED user komoly felvilágosítást kell, hogy kapjon milyen következménnyekkel jár, ha szabályt sért.

Hirtelen most nem tudok kitalálni egy mindenre ráhúzható sémát. Lényeg, hogy ne legyen személyeskedő és ne adjon további sértődöttségre okot. :)

Vissza
Top Alul