Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Mivel egyszer szóltunk csak a figyelmeztetés szerintem nem jogos. Mondjuk hamarabb észre kellett volna venni, hogy rossz topikba megy de legalább érdekes és értelmes dolgokról volt szó.
Valóban feltette nekem a kérdést, hogy ugyan hol írunk a változásokról (mondjuk a Szabályzat dórumban írunk róla...).
De lényegtelen, mert ez a warn nem jár semmilyen korlátozással, ezt neki is világossá tettem. 2 hét és úgyis vége...
node jim miért kapott? Szerintem Tisztelt Wotanson-nak járt vola, ő kezdte ezt az egész baromságot nem?
Személyes megjegyzésem csak annyi, hogy baßnám ki, mint a taknyot! Engem nagyon felbosszantott, mit vádaskodik ok nélkül! De persze csak az én véleményem. :lol:
Engem nem érdekel, hogy kinek van igaza. "Egy veszekedéshez 2 ember kell." Most legalább mint a ketten visszafognak egy kicsit. Nem is lehet pártoskodni... Ez így van rendjén :wink:
Nem mondom el, szerintem ki kezdte, mert mindegy is.
jim írt nekem levelet, amiben megkérdezte, meddig tart a warn. Mondtam neki, hogy két hétig, vagy ameddig szükséges és az veheti el, aki adta.
Azt javaslom, hogy ha február 1-ig nincs rosszalkodás mindenki kapjon amnesztiát Nem akarom fejben tartani, hogy ki mikor kapott. Ezek még nem olyan komoly dolgok, szerintem elég lesz ennyi is
Próbáltam valami olyan modot keresni, ami rangok szerint listáz, de nem találtam (sőt, nekem még az a nyűves taglista sem jön be, fogalmam sincs miért...)