Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Tudom nem ide tartozik a kérdés de a modokrol jut eszembe nemrég találtam olyat hogy priboi mod .Teljesen uj történetszálall meg minden.Ennek van magyarositása valahol(meg kéne no dvd crack a clear sky-hoz mert a meghajtom kicsinálja az eredeti lemezt )?
Elöre is thx !
nem kell parálnod, mert a cdproject vagyis playon örök garanciát vállal a játék adathordozójára. Ezen a fórum nem fogsz cracket találni, és ne is kérj mer ki fognak dobni...
Ha senki nem játszott vele akkor ezt ki tolja? (http://www.youtube.com/watch?v=4Z9j85VY0g8)Talán egy Botcontlorer 2.0 ? lol2 Azt azé megnézném!
Csak kiváncsi vagyok rá mert eddig nem találtam hozzá linket ahonnan leszedhetném .Ennyi...
[mod]Többszörös figyelmeztetés ellenére is, dupla HSZ miatt két hét warn - Domesz[/mod]
Ok vettem.Elöre is bocs. Nem szoktam sokat forumozni ebben még nincs nagy gyakorlatom csak infot akartam volna 1-2 modrol azért jöttem ide mert már sokat keresgéltem a google -n de mindig átdobbottt vmi másik oldalra.Ezért jöttem ide. Végül is több szem többet lát.
De az is igaz ho én tettem fel a kérdést rosz helyen... legközelebb erre is figyelek .