Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Vomi mondta:engem egyre kevésbé érdekel a Stalker 2.
Nem tudom miért, biztos bennem van a hiba.
quote]
Szerintem nem benned van a hiba hanem a GSC-ben akik kapitálisan elcseszték a PR-t. Röhejes hogy még egy nyavalyás screenshotot sem tudtak produkálni, sőt még egy concept art képet sem (pedig annál aztán tényleg nem probléma ha a végeredmény kicsit másképp mutat). Legalábbis részemről képtelen vagyok erre bármi normális magyarázatot találni.
Az is nonszensz hogy magasról leszarják a nem oroszul beszélő rajongókat. Nevetséges hogy az egész nem-orosz rajongói közösség nem kap tőlük mást csak egy Facebook oldalt, amit ráadásul nem is maga a GSC szerkeszt hanem egy dél-afrikai srác akinek ugyan gsc-s mailcíme van de kb annyit tud a GSC dolgairól mint mi.
A hab a tortán az elcseszett kommunikáció, mert amikor nyilatkoznak valamit akkor is jobban tették volna ha hallgattak volna (lásd DRM-ügy, a TV sorozat körüli ellentmondó infók). Adjuk ehhez a pletykát hogy csak Steam-en fog kijönni, hogy megint a lerágott csont jellegű Strelok lesz a főszereplő, hogy mégiscsak állandó netkapcsolat kell majd hozzá (ezt a GSC a vita UTÁN nyilatkozta) és ennyi már önmagában elég hogy elvegye az embert kedvét.
A legszebb az volt amikor vagy egy éve nagy felhajtással pályázatot szerveztek és mindenki írhatott küldetéseket, azzal hogy a legjobbakat majd berakják a játékba, aztán azóta sincs hír hogy ki nyert vagy hogy valamit felhasználtak-e egyáltalán.
A Stalker-shop is röhej, 80 dollár egy póló és 200 egy félig műszálas kardigán, a többit meg még mindig csak ígérik. Komolytalan az egész.
Szerintem ha nem akarják hogy a játék csak a hardcore rajongókat érdekelje, sürgősen fel kéne venniük pár profi marketingest és PR-ost akik megmentik a menthetőt, a GSC meg közben magára a játék készítésére koncentrálna és nem csinálna bohócot magából ahányszor csak egy képviselőjük kinyitja a száját.
Jim67":36tbcpn7 mondta:nesze neked semmi fogd meg jól , nem értem miért kell görcsölni ilyen jelentéktelen faxságokon, hogy sz@r a gsc pr-je , meg 80 dollár egy idióta póló (elmégy a legközelebbi papír írszerbe oszt csináltatsz magadnak akármilyen motívumokkal kb 3k-ér... ) valami előbb vagy utóbb úgyis lesz. Mellesleg legyen csak benne drm meg internetes cucc akkor legalább a warezelőknek elmegy tőle a kedve.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.