Pletykák

Az egyetlen játék amit biztosan mindig megveszek úgyhogy nálam kivételesen no para

engem egyre kevésbé érdekel a Stalker 2.

Nem tudom miért, biztos bennem van a hiba.

Vagy talán abban, hogy számomra a Stalker 2 a Smrter 0.45 lesz.

De majd meglátjuk, hogy a GSC-s fiúk mit produkálnak.

Vlomi, az eredeti stalker játékot nem nevezném 1.0-nak se.
SMRTER 0.45 se javít annyit a helyzeten, amennyit kéne.

Ennek a játéknak kéne a legtöbb lehetőséggel bírnia.

Vomi mondta:
engem egyre kevésbé érdekel a Stalker 2.

Nem tudom miért, biztos bennem van a hiba.
quote]

Szerintem nem benned van a hiba hanem a GSC-ben akik kapitálisan elcseszték a PR-t. Röhejes hogy még egy nyavalyás screenshotot sem tudtak produkálni, sőt még egy concept art képet sem (pedig annál aztán tényleg nem probléma ha a végeredmény kicsit másképp mutat). Legalábbis részemről képtelen vagyok erre bármi normális magyarázatot találni.
Az is nonszensz hogy magasról leszarják a nem oroszul beszélő rajongókat. Nevetséges hogy az egész nem-orosz rajongói közösség nem kap tőlük mást csak egy Facebook oldalt, amit ráadásul nem is maga a GSC szerkeszt hanem egy dél-afrikai srác akinek ugyan gsc-s mailcíme van de kb annyit tud a GSC dolgairól mint mi.
A hab a tortán az elcseszett kommunikáció, mert amikor nyilatkoznak valamit akkor is jobban tették volna ha hallgattak volna (lásd DRM-ügy, a TV sorozat körüli ellentmondó infók). Adjuk ehhez a pletykát hogy csak Steam-en fog kijönni, hogy megint a lerágott csont jellegű Strelok lesz a főszereplő, hogy mégiscsak állandó netkapcsolat kell majd hozzá (ezt a GSC a vita UTÁN nyilatkozta) és ennyi már önmagában elég hogy elvegye az embert kedvét.
A legszebb az volt amikor vagy egy éve nagy felhajtással pályázatot szerveztek és mindenki írhatott küldetéseket, azzal hogy a legjobbakat majd berakják a játékba, aztán azóta sincs hír hogy ki nyert vagy hogy valamit felhasználtak-e egyáltalán.
A Stalker-shop is röhej, 80 dollár egy póló és 200 egy félig műszálas kardigán, a többit meg még mindig csak ígérik. Komolytalan az egész.
Szerintem ha nem akarják hogy a játék csak a hardcore rajongókat érdekelje, sürgősen fel kéne venniük pár profi marketingest és PR-ost akik megmentik a menthetőt, a GSC meg közben magára a játék készítésére koncentrálna és nem csinálna bohócot magából ahányszor csak egy képviselőjük kinyitja a száját.

Úgy látszik nem nekem kellett megírnom a véleményemet.Zulu megtette helyettem is.Bár én várom NAGYON a S.T.A.L.K.E.R. 2-őt, akkor is igaza van.

Közben elolvastam a legutóbbi Javorszkij-interjút amit a kijevi Cyberfesten készítettek vele. Úgy tűnik ott rontották el hogy egyszerre csinálják a filmet és a játékot - innen a kapkodás és a bizonytalanság. Mármost azon túl hogy a 3 millió dolláros büdzséből szerintem lehetetlen olyan filmet készíteni ami a játék hangulatát és látványvilágát akárcsak meg is közelítené, nem értem minek kell egy viszonylag kis cégnek mint a GSC két ekkora projektet egyszerre futtatni. Ahelyett hogy minden energiájukat a játékba fektetnék, mert végső sorban ez az amit várunk tőlük. Aki sokat markol, keveset fog.
Persze a projekt pénzigénye a Stalker-cuccok borsos árát is magyarázza, csak hát hiába akarnak pólókkal meg 8 centis műanyag figurákkal pénzt keresni ha egyszer olyan áron adják amit nagyon kevesen hajlandóak kifizetni.
Na mindegy, hálistennek kijött a Skyrim :) Részemről befejezem a második angol könyvet mert félig már kész van, aztán valszeg nem nézek többet a Zóna felé. Legfeljebb újabb két év múlva, ha a modderek gatyába rázzák a Stalker 2-t ahogy ez az eddigi játékoknál is történt :wink:

nesze neked semmi fogd meg jól , nem értem miért kell görcsölni ilyen jelentéktelen faxságokon, hogy szar a gsc pr-je , meg 80 dollár egy idióta póló (elmégy a legközelebbi papír írszerbe oszt csináltatsz magadnak akármilyen motívumokkal kb 3k-ér... ) valami előbb vagy utóbb úgyis lesz. Mellesleg legyen csak benne drm meg internetes cucc akkor legalább a warezelőknek elmegy tőle a kedve.

Jim67":36tbcpn7 mondta:
nesze neked semmi fogd meg jól , nem értem miért kell görcsölni ilyen jelentéktelen faxságokon, hogy sz@r a gsc pr-je , meg 80 dollár egy idióta póló (elmégy a legközelebbi papír írszerbe oszt csináltatsz magadnak akármilyen motívumokkal kb 3k-ér... ) valami előbb vagy utóbb úgyis lesz. Mellesleg legyen csak benne drm meg internetes cucc akkor legalább a warezelőknek elmegy tőle a kedve.

Volt egy szerethető játék, és most azt látjuk hogy a készítőinek elszállt az agya és a legjobb úton vannak a saját franchise-juk tönkretételéhez. Ha a PR-juk nem lenne sz@r, akkor a GSC FB adminjának nem kéne azon örülnie hogy az oldal felkínlódja magát 18k követőre miközben sokkal szarabb játékoknak több millió van. A DRM-ről nem is beszélek, mert ezt az oldalt kivéve októberben minden Stalker-rajongó azt ragozta hogy mekkora hülyeség és miért, de ha neked bejön hogy a játék egy ukrán szerverről streamingeli majd a következő küldetést és modok sem lesznek (mert a szükséges fájlok a szerveren maradnak), akkor jó szórakozást kívánok :)

Aztán lehet hogy tök jó játék lesz és nem lesz igazam, de most van egy olyan zsigeri érzésem hogy nem ebbe az irányba mennek a dolgok. Pld Javorszkij most sem tudja megmondani hogy lesz-e multiplayer vagy sem, mert "még gondolkodnak rajta". LOL

Szerintem a Stalker 2 inkább 2014-ben jelenik meg, mint 2012-ben.

Ha csak a nagyobb modokat vesszük alapul, (Lost Alpha, Smrter 0.45, Oblivion Lost) azokat is évekig készítették.
Arról nem is beszélve, hogy Pl. Smrt egyedül dolgozik már vagy másfél éve, és mégis már kb. 80%-ra kész van a moddal, ami 9 gigás lesz!
(Az első rész 650 mega volt.)

Nem tudom, hogy a GSC-nél hányan dolgoznak, mondjuk legyen 20 ember.
Ha a megjelenés előtt fél-1 évvel nem tudnak semmit felmutatni, az elég gáz.

Szerintem ha karácsony/újév táján sem állnak elő semmi konkrétummal, akkor tényleg gáz lehet. Nade mindegy, ezért adta nekünk a jó sors a Skyrimot meg a WoT-ot :)

nem mód, hanem mod.

Lehet, hogy a Smrter Pripyat 0.45 alapvetően modnak készül, viszont teljes értékű játéknak fogható fel, mert összevonja a 3 eddigi Stalker részt.

A legnagyobb baj a Stalker 2-vel az, hogy még egy darab képet sem láttunk, az csak egy dolog, hogy a fejlesztők mondanak róla ezt-azt.

Ha így halad a dolog, akkor a Doom 4 meg a Duke Nukem forever 2 előbb kijön, mint a Stalker 2 -.-''

Vissza
Top Alul