Pletykák

Már alig várom!Basszus néha úgy érzem, hogy elmegyek a GSC-hez és letáborozok náluk, hogy biztos legyek abban, hogy csinálják és nem lustálkodnak! :D Meg, hogy hogyan halad! :DD

Várom már, hogy valami kép megjelenjen az új játékról, valami kis kézzel fogható hírecske, azon felül, hogy készül.

Ezzel én is teljesen egyetértek, adhatnának már egy kis morzsát szerencsétlen nekünk. Már egy ideje várunk és nagy a csönd.

Talán minél kevesebbet tudunk annál jobb. Rakjátok össze ezt: a GSC egész estés filmet tervez. Na és az IMDB-n melyik rendező terveiben szerepel STALKER film? Úgy van: UWE BOLL.

Hát nagyon remélem, hogy ez nem komoly, nekem az eddigi filmjei nem igazán tetszettek.
Maradok annál, hogy inkább a játékból dobnának fel már valami képet, egy helyszínről vagy valami, ami már eddig elkészült, grafikailag mire lehet számítani, meg helyszínre.

Kikészít ez a várakozás

Hát az tényleg egy igazi "mestermű" volt...És mennyi szép díjat nyert Uwe Boll...legrosszabb rendező meg stb.

A Far Cry film egyszerűen borzalmas volt. Ha ez a pali kapja meg egy Stalker film rendezői jogát...

bogus. a wiki a legrosszabb forrás, mivel bárki editálhatja, ha gondolod átírom Szegedre most. Java már elmondta párszor, hogy a zónához hűek maradnak, és a nagy antennák, csernobyl falu és az erőmű által körbezárt terület lesz lemodellezve.... viszont Java is beszél minden hülyeséget, már megszokhattuk 2002 óta :D ... szal majd kiderül.

Kikészít a várakozás?
Én egyszerre várom a GW2-őt, STALKER2-őt, GTA V-t, illetve új értelmes SW játékot is...
Na, kinek lesz nagyobb a depis rákja? :D

reméljük nem lesz olyan mint a gta 4 volt...

Szerintem minden szempontból a GTA IV volt a legjobb GTA.Vagy inkább erre a regisztrációs fa*ságra gondolsz?Meg, hogy az első kiadások nagy része hibás volt?

nem a gépigényre például, 1 órát játszottam vele max , a járművek fizikája tetszett a többi meg nem :) . Lehet adok neki majd még 1 esélyt mer meglehet venni pici pézér, oszt elkéne nenkifutni normálisan.

Nekem minimum grafon (gyenge hozzá a procim) is akadva fut...de nagyon, de szerintem így is az a legjobb

Nekem a GTA3om meg a VC tetszet még, azt végig is nyomtam az SA már elégé unalmas volt, kise játszottam. A 4 hez meg már hozzá se kezdtem :D

Amugy rendben te nyertál, neked rosszabb :D
Amire én kiváncsi vagyok meg nagyon várok az a stalker 2 meg a CNC5 ha lesz pc re

Vissza
Top Alul