Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
ebben az évben biztos nem , majd jövőre , jaunártól juniusig akármikor (habár én januárnak örülnék , mondjuk olyan 29-fele , mire jön a metro még 1x sikerülne végigtolni )
szabalysertot azert kaptal mert vmi szabalyellenest csinaltal. ha jo fiu leszel akkor ujra erdeklodo, illetve ha megvan a megfelelo hsz.szamod akkor tag lehetsz. esigy tovabb. de most latszik h nem olvastad el a szabalyzatot!!!!! szoval tedd meg az elkovetendo szabalysertesek erdekeben. es jelold az offodat.
Például te most ided írsz a pletyka topic-ba az offolással kapcsolatban. Nem a témához tartozik, tehát off-nak számít. Vagy beírnád a multiplayer szobába hogy mit kajáltál. Nem a multiplayer-rel kapcsolatos, vagyis ez is off lenne. Érted?
Hello mindenkinek! Én is bírom a játékot, ezért csináltam egy stalker pólómintát ami már kapható is. Ha a moderátorok megengedik és érdekel titeket is megmutatom szívesen. Azért nem írok több infot mert nem szeretném megsérteni a szabályzatot.