Pletykák

van angol powerd by google translate , éa valszeg a magyar is ami van az is google fordítás....

Nem az enyém(sajnos :D )
xrengine200910021836062.png

hát ja ez kb 2 perces munka , megnézném én a játékban , hogy , ott milyen minőségű a magyarítás...

csak lenne alaposabb, a játékban is és akkor jó is volna...
egyébként tetszik a menü :)

Jim67":30k5bjmx mondta:
hát ja ez kb 2 perces munka , megnézném én a játékban , hogy , ott milyen minőségű a magyarítás...

Hozzátenném, az angolosítás valami borzasztó, mintha pista bácsi beszélne hozzád két üveg pálesz után, de egy google translate-től mit várunk ? :)

Off: Ha gondoljátok, és a modok is engedik, az első benyomásról is írhatnánk, szigorúan spoilerek nélkül.

u.i: Amúgy az elöző két rész is eredetiként a polcon pihen, a CS után kicsit csalódtam, de biztosra mondom ezt is megfogom venni. Bár, ahogy az egész már említve is volt itt, elég gyász, hogy ahonnan eddig vettem és a korábbi részek megjelenése alkalmával már rég előrendelhető volt minimum, most semmi.

Nos nekem volt szerencsém kipróbálni a "kiszvárgott" vagy milyen verziót és nagyon stabil kb. 6-7 órát játszottam vele szinte folyamatosan és egyszersem küldött bugtrap-et vagy hibaüzit.És egyetlen kis pici de idegesítő bugot véltem felfedezni benne mégpedig azt hogy néha a bázisokon lesüllyedek a földbe. De lehet hogy ezt már az eredeti verzióban kijavították. Mikor legelőször elindítottam megdöbbentett hogy 1680x1050-es felbontáson 140-150 fps-t produkált full dinamic lighting-on medium beállításokkal egy Gforce 8600gt vel.
Na meg a játékélmény... az fergeteges. HIHETETLENÜL JÓÓÓÓ.

egy kerdes,(mielott barki megszolna h warezolok meg hasonlo jokivansagok, elore szolok h nem tennem mert nagyon durva buntetes jar erte) szoval ha megveszem a neten, elektronikus verziot, ami ugyebar oroszul van. DE ha en arra rateszek egy gugli forditos angolositast vagy magyarositast, akkor az wareznek minosul?????

nem mivel nem végleges angolosítás hanem hanem csak magán emberek fordítási és az nem illegális.

Viszont legyünk őszínték egymáshoz, nem lenne logikus dolog :) És ez nem bíztatás ;) Sztem mindenki várjon mint én... milyen jó lesz neki ülni majd januárban mikkor már a többség végig tolta és unja a free-playt :P:P

S3R!@L K!LL3R":1h9un7v4 mondta:
Nos nekem volt szerencsém kipróbálni a "kiszvárgott" vagy milyen verziót és nagyon stabil kb. 6-7 órát játszottam vele szinte folyamatosan és egyszersem küldött bugtrap-et vagy hibaüzit.És egyetlen kis pici de idegesítő bugot véltem felfedezni benne mégpedig azt hogy néha a bázisokon lesüllyedek a földbe. De lehet hogy ezt már az eredeti verzióban kijavították. Mikor legelőször elindítottam megdöbbentett hogy 1680x1050-es felbontáson 140-150 fps-t produkált full dinamic lighting-on medium beállításokkal egy Gforce 8600gt vel.
Na meg a játékélmény... az fergeteges. HIHETETLENÜL JÓÓÓÓ.

150 FPS akkora felbontásban?? Azért ezt még dx8ban sem hiszem hogy vinné...talán ha az eget bámulod végig. Lehet nem működött rendesen az FPS counter

hello lehet h nem ide tartozik de lenne 1 naaaaad naaad kérdésem aki jáccik a cop-al és már ugyahogy benne van és tudja h mit kell összeszedni a technikusnak h több tuningot lehessen rakni a cuccokra az irja már le v azt h mit kell csinálni mert lövésem sincs :\ nah kösszeeee

itt mindenki titkolja hogy játszik vele és ezt nem is szabad még a magyar megjelenésig hangoztatni mert az wareznek vagy hasonlónak minősül és kirúgnak érte szóval még ne kérjünk senkitől se tanácsot coppal kapcsolatban

[mod]Nincs dupla hozzászólás - Tibi[/mod]

mien tanácsot miröl beszélsz?? ki az az elvetemül aki tanácsot kér??? hát még játék sincs XD

EDIT:
de legalább a BAZ megyeiek tartsanak össze :):) am meg ezen nincs mit titkolni sztem... ez a való világ... ez van kész... senki semmit nem tud tenni ellene... max nem veszi figyelembe... meg azt nekem ne mondja senki ha van lehetösége kiprobálni vmit még az előtt h akárki is kiprobálhatná nem teszi meg.. az már más téma h ez akárkinek megadatik :\ nah jolvan lehet h én gondolkodom rosszul de én még csak padawan vagyok meg nincs pézem h megvegyem... meg vagyok annyira stalker fanatikus h a legelsö adandó alakalommal probálom a gammát... az meg már tök mind1 h törvényes vagy nem... ha gondolja a fő fő fő emberke h én lázitom a népet és pofátlanság ilyenket irni kérdezni akkor tilson le töröljön meg mittom rakjon rám global bann-t vagy rakjon 20 darab BloodSucker elé nekem 8 :D

hidd el nem az eget bámultam.
a gépem főbb adatai:
Intel Core2 Duo E7400(2,8ghz) ,
Gforce 8600gt 512 mb
Geil Ultra 2GB DDR2 1066Mhz CL5+Kingmax 1GB DDR2 1066Mhz CL5
ja és fraps-et használok.

Cooltom007, csak egy otlet: nagyon gyorsan valtoztass a gondolatmeneteden mielott a mod ideer vagy enyhen szolva paroslabbal leszel kirugva a forumrol. az meg oke h kerdezel vmit de legalabb ne a rossz topikba. az mar mas h valaszolni senki nem fog ra a tapasztaltabb forumozok kozul mert mi inkabb varunk es megvesszuk eredetibe. ahelyett h varhassunk arra h meik nap kopogtatnak nalam h vigyek a gepet vinyostol mindenestul. :D

Vissza
Top Alul