Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Jim67":30k5bjmx mondta:hát ja ez kb 2 perces munka , megnézném én a játékban , hogy , ott milyen minőségű a magyarítás...
S3R!@L K!LL3R":1h9un7v4 mondta:Nos nekem volt szerencsém kipróbálni a "kiszvárgott" vagy milyen verziót és nagyon stabil kb. 6-7 órát játszottam vele szinte folyamatosan és egyszersem küldött bugtrap-et vagy hibaüzit.És egyetlen kis pici de idegesítő bugot véltem felfedezni benne mégpedig azt hogy néha a bázisokon lesüllyedek a földbe. De lehet hogy ezt már az eredeti verzióban kijavították. Mikor legelőször elindítottam megdöbbentett hogy 1680x1050-es felbontáson 140-150 fps-t produkált full dinamic lighting-on medium beállításokkal egy Gforce 8600gt vel.
Na meg a játékélmény... az fergeteges. HIHETETLENÜL JÓÓÓÓ.
Hát ők akkor már a modokkal nyomják majdGAdam":3p7kh122 mondta:milyen jó lesz neki ülni majd januárban mikkor már a többség végig tolta és unja a free-playt![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.