Pletykák

Na azon én is néznék egy nagyot. Re furfangos egyébként a gondolat. :D

ebben az évben biztos nem , majd jövőre , jaunártól juniusig akármikor (habár én januárnak örülnék , mondjuk olyan 29-fele , mire jön a metro még 1x sikerülne végigtolni )

hogy lehet fejlödni? pl: mint én szabálysértöböl tag tagból érdeklödő és igy tovább légyszi irjátok meg

[mod]Az off-ot jelöld a megfelelő színnel - Tibi[/mod]

szabalysertot azert kaptal mert vmi szabalyellenest csinaltal. ha jo fiu leszel akkor ujra erdeklodo, illetve ha megvan a megfelelo hsz.szamod akkor tag lehetsz. esigy tovabb. de most latszik h nem olvastad el a szabalyzatot!!!!! szoval tedd meg az elkovetendo szabalysertesek erdekeben. es jelold az offodat.

Áttekinthetetlenné és kezelhetetlenné válna a fórum,annyi a hozzászólás és a téma

Például te most ided írsz a pletyka topic-ba az offolással kapcsolatban. Nem a témához tartozik, tehát off-nak számít. Vagy beírnád a multiplayer szobába hogy mit kajáltál. Nem a multiplayer-rel kapcsolatos, vagyis ez is off lenne. Érted?

ja mostmár értem köszi szépen

[mod] vagy jelölöd az offot és vagy leszel normális vagy repülni fogsz , most mondd meg nem jártál még fórumon ? - Jim67 [/mod]

Hello mindenkinek! Én is bírom a játékot, ezért csináltam egy stalker pólómintát ami már kapható is. Ha a moderátorok megengedik és érdekel titeket is megmutatom szívesen. Azért nem írok több infot mert nem szeretném megsérteni a szabályzatot.

Vissza
Top Alul