Pletykák

no barátom változtass , egy kevesset a hangnemeden , nem a kocsmában vagy , menj fel orosz fórumokra ott találsz választ a kérdésedre :D

S3R!@L K!LL3R:

Akkor ott valami nem stimmel, nem futhat annyival. Néztem teszteket még ennél sokkal jobb kártyákkal sem futott 150 FPS-el.

itt mindenki titkolja hogy játszik vele és ezt nem is szabad még a magyar megjelenésig hangoztatni mert az wareznek vagy hasonlónak minősül és kirúgnak érte szóval még ne kérjünk senkitől se tanácsot coppal kapcsolatban

Na ja de ez a tényken még nem változtat, attól, hogy nem lehet róla beszélni, még ugyanannyian letöltik, szal sok értelme nincs. De még ha meg is jelenik bármilyne játék, az átlag user a megvétel előtt letölti, hogy kipróbálja érdemes e megvenni. Egyébként ez a warez mizéria is csak nálunk tabutéma. Amerikában például a játékokra visszavásárlási garancia van, kötelesek visszadni a pénzt egy letöltött játékért, ha a user azt mondja, hogy nem jött be neki. Emiatt nincsenek is olyan nagy számban warezolók.
A másik meg az, hogy a játék már kapható, így meg lehet rendelni neten keresztül, itt a fórumon sem egy embernek van orosz/ukrán ismerőse, akivel akivel akár el is tudná küldetni, tehát ha nagyon akarja nem kell megvárnia a magyrországi megjelenést, most is megveheti legálisan.

nincs olyan nagy számban , az a garancia itt is él ha 1 napon belül visszaviszed a terméket akérmiért akkor cserélni kell .

él :lol:? Az élő dolgokról nekem kicsit más kényszerképzeteim vannak. Amikor megkérdezem egy webáruháztól, hogy visszaveszik e ha pixelhibás a monitor, illetve ha szállítás során megsérül, és a 8 napos vásárlástól való elállással hozakodok elő, és azt monják, hogy menjek a p...ba, akkor az itteni fogyasztókat érintő jogok betartásáról legkevésbé az élő kifejezés jut eszembe

pedig ilyen jogod van , webáruházból meg monitort nem tanácsos vásárolni , medimarkt vagy akirmi kifizeted a kibontatod a vevőszolgálaton , beüzelemelik . Meg néhány monitor gyártónál ez a pixelgarancia máshogy alakul , ott maga a gyártó szemét :D

a pixelgarancia meg csak ottan van, itt soha nemis hallottak rola. amikor vettem monitoromat es kerdeztem h pixelgarancia???? neztek ram mint rozi a moziba.

@KT: Hmm talán oda nem a selejtet viszik :D

@ Jim: Tudom, de azért naívan megpróbálkoztam vele anno, dehát esélytelen. Az E digitalban vettem végül, ott engedték tesztelni, de végül még így is vissza kellett vinnem a következő nap, mert nem működött az egyik hangszórá, amit nem néztem meg, meg nem is használtam azóta se, de ha már új monitort vesz az ember, akkor legyen 100%-os állapotban. Aztán az eladó szépen át akart verni( nem értem mi érdeke fűződött volna hozzá), bedugta a jack-et, és megbirizgálta a kábelt, hogy csak a kábel volt kontaktos, ad egy újat, pedig érezhetően nem jött az egyik irányból hang továbbra sem.Persze elkértem az egeret, és megmutattam neki a balaszot teljesen jobbra tolva a keverőn, hogy mennyire szól az a hangfal. Utána még birizgálta a kábelt, de mondtam neki, hgoy nem vagyok hülye, és utána egyből cserélte a mnit. Hál Istennek azóta is tökéletesen működik rajta minden.

Vannak,akik sportból is át próbálják b***ni az embert,mikor nincs is belőle hasznuk,ez jellembeli hibára vall. lol2

aki elakadt miegymás... az nmag oldal hozzászólásokban mindent le van írva...

azért ez a játék még tényleg nem a legjobb , mert egy 2 bug van azért benne ( az vicces , hogy feljössz x8-ból és nem indul a következő küldetés :oops: ) , remélem mire kijön ilyen idegesítő marhaságok nem leszenk .

jim szerintem csak neked nem, egyébként meg jópár bug van benne, de nem ilyen triviálisak...

már bocs de ha kihagytam volna fontos mozzanatokat akkor el sem jutottam volna idáig , de mellesleg ezután még van 10 perc a játékból és ennyi , az összes mellékküldit megcsinálva sem lett valami hosszú , de annál élvezetesebb .

nos tudjuk hogy az oroszok,ukránok és a németek ,osztrákok, és más német nyelvű országokban hamarabb jön ki a cop de mondjuk Franciaországban nem fog hamarabb megjelenni 2010-nél ??
(csak úgy kíváncsiságból kérdem mert azért ott is jöhetne hamarabb)

kelet európában "GSC Word Publishing" és a "1C" jelenteti meg. A föld többi országára a jogot pedig a "Bit-Composer" kapta ... ami német, ezért jön ki csak Németországban, Ausztriában és Svájcban. szerintem a kérdésed itt választ nyert.

Nem tudom, hogy ti mit gondoltok, de szerintem a letölthető Call of Pripyat egy mod.
Lehet, hogy a készítők rakták fel, sokan letöltik aztán amikor kiadják: Hoppá, ez nem is az amit én letöltöttem. lol2
Pályák valószínüleg ugyanazok, de a történet más. Így a játékos két játékot játszik végig.

Bár az is lehet, hogy akkora hülyeséget mondtam, hogy fél évig ezen fogunk röhögni. :D

Vissza
Top Alul