Pletykák

Én is a dobozosra szavazok, lényeg a játék, de az rögtön! még ma! még ma!
(a la Cseh Tamás)
Ha 1-2 giga hiányzik, akkor a már ismert helyszínek lehetnek azok. Arról
tud valaki, hogy mennyi lesz a régi helyszín? A Cordont és a Garbag-ot lefogadom,
csak persze már mások laknak ott ... vagy sem.

zsilin,

nem lesz régi helyszín. ez már rég le lett tisztázva. 5 pálya van, se több se kevesebb. viszont az az 5 pálya (3 felszini, 2 underground) felér legalább 8-10 soc-os pályával, a méretük miatt.

Én tuti megveszem a gyűjtőit, ha normális kiszerelés lesz. Hogy mit fog takarni a gyűjtői változat, arrol most még nincs semmi hír? Sajnálom, hogy annak idején nem vettem meg a Shoc-ot gyűjtőibe.

Az Újzélandi ár persze hogy drágább, ha a német 7290 Ft (270 FT/ euro keresztárfolyamon),
akkor nálunk sem lehet dágább pl. a médiamarktban, a saturnban pedig 200Ft-tal olcsóbb, mert
õk családon belül versenyeznek....
Ha lesz szinkron, annak árát a magyar vevõk fogják állni,( vagyis mi), de arra szívesen
fizetek többet, ha terjed a szinkronizálás, akkor a többi kiadó is rákényszerül lassan
Tudogatok angolul, de pl. Sherolck Holmest játszani szótárral nem az igazi. És 1-2
havernál elõsször kimaradt a kívánság teljesítõ, meg nem értés miatt. Szóval és tettel
az én tippem: 7990Ft.

edit: 1

Köszi Dezodor, megnyugtattál. De milyen furcsa az ember, most hiányozni kezd a Garbage, vagy Yantar.

dupla hsz.t kéretik hanyagolni , és ezt a betûszín kiemelést is , megértjü anélkül is -Jim67

hat nekem vicces lesz. foleg ha majd ukrajnabol vagy oroszoktol szeretnem megrendelni es szerezni hozza ha lesz magyaritas vagy legalabb angolositast. egyebkent nalunk lehet h lesz hozza sveditas, mert egyenlore kesore van bejelentve. bar meg nem mondtak h lesz. de akkor is lehet remenykedni. :D :D :D vkinek vmi otlete arrol hogyha lesz akkor mien lesz a gyujtoi? azt gondolom h az oroszoknal megint 5 kilos csomag lesz.

Zsilin, a mod nem komalja a dupla hsz-t.

zsilin":2a6gb68k mondta:
Az Újzélandi ár persze hogy drágább, ha a német 7290 Ft (270 FT/ euro keresztárfolyamon),
akkor nálunk sem lehet dágább pl. a médiamarktban, a saturnban pedig 200Ft-tal olcsóbb, mert
ők családon belül versenyeznek....
Ha lesz szinkron, annak árát a magyar vevők fogják állni,( vagyis mi), de arra szívesen
fizetek többet, ha terjed a szinkronizálás, akkor a többi kiadó is rákényszerül lassan
Tudogatok angolul, de pl. Sherolck Holmest játszani szótárral nem az igazi. És 1-2
havernál elősször kimaradt a kívánság teljesítő, meg nem értés miatt. Szóval és tettel
az én tippem: 7990Ft.

edit: 1

Köszi Dezodor, megnyugtattál. De milyen furcsa az ember, most hiányozni kezd a Garbage, vagy Yantar.

dupla hsz.t kéretik hanyagolni , és ezt a betűszín kiemelést is , megértjü anélkül is -Jim67

biztos hogy nem lessz 7990 , a cd project az áfaemelés miatt 9000 ft-ért adja a játékokat , ha ea akkor 11 alatt nem ússzuk meg , meg egyébként sem , külföldön álltalában olcsóbbak a játékok , szal ez az ár nem jó előjel .

Elõvételben drágább,de õk is odaírják, hogy az ár változhat, és ez lefelét jelent.
A CS bug fiaskó után olcsóbb árral reparálja a megingott bizalmat a PR részleg.
Csak belegondolni, hogyha a dobozos10990, akkor a gyûjtõi lesz 15000?
Ennyit még a GTA4-ért sem kértek, pedig az kaszálhatott, mert mindenki várta.
Szóval 7990, meg válság is van.

zsilin":26siw6g0 mondta:
Elővételben drágább,de ők is odaírják, hogy az ár változhat, és ez lefelét jelent.
Csak belegondolni, hogyha a dobozos10990, akkor a gyűjtői lesz 15000?

Csak xboxon meg ps3on kaszált. A gta4 pc-n elég ratyi lett mert nem optimalizálták le.Ezért csak töretlen sikert aratott pc villágban ..Mostmár a 3adik pach után játszható minden gond nélkül.

zsilin":3cyzxznr mondta:
Elővételben drágább,de ők is odaírják, hogy az ár változhat, és ez lefelét jelent.
Csak belegondolni, hogyha a dobozos10990, akkor a gyűjtői lesz 15000?

barátom 7990 az életben NEM lessz , ha cd project akkor is 9000 ft-ért fogod megvenni ( igen ha netröl rendeled akkor megkapod 8-ért DE a kiszálítással együtt már megint 9000-nél tartassz . gta 4 megjelenéskor 12 E ft volt (11990) . NE gyere nekem a válsággal ....

Szerintem meg felesleges ezen vitázni, lesz annyi amennyi aki meg nem akar sokat kiadni érte az vár egy kicsit míg lejjebb megy az ára... Anno a SoC-ot 6-7 hónappal a megjelenés után féláron be lehetett szerezni.

Heló Mindenki

Követem az eseményeket, képeket, vidiket. Egy biztos. Ilyen grafot ritkán lát az ember.
De meg az is biztos, hogy ebben a stalker game-ben rettegni fogunk!
ezt sugallja az atmoszferika, a burer nevű valami, az AI.

Sztem a COP. messzi verni fogja a FEAR2-t. Pedig kedvencem az is.

És én már nagyon stalkert akarooooooook(':cry:')

jim67":3hp2czom mondta:
zsilin":3hp2czom mondta:
Elõvételben drágább,de õk is odaírják, hogy az ár változhat, és ez lefelét jelent.
Csak belegondolni, hogyha a dobozos10990, akkor a gyûjtõi lesz 15000?
barátom 7990 az életben NEM lessz , ha cd project akkor is 9000 ft-ért fogod megvenni ( igen ha netröl rendeled akkor megkapod 8-ért DE a kiszálítással együtt már megint 9000-nél tartassz . gta 4 megjelenéskor 12 E ft volt (11990) . NE gyere nekem a válsággal ....

Hogy milyen vehemensen kardoskodsz a magasabb ár mellett... tudsz valamit? Egyébként válság is van meg Gta4
is 7990-ért kápéért a helyszínen. Azt nem tudod véletlenül, hogy mennyi hrivnya lesz Ukrajnában?

A valság miat éppen ,hogy drágábnak kéne lennie :) Mellesleg ezt a vaállságot is szabadkömüves barátinknak köszönhetjünk.

inkább el sem olvasom mit írtok ide mer felbaxom rajta megam , két érdekel hogy a gt4 8 ropi , és az is csak okt 9-ig :o

Vissza
Top Alul