Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
na most hallottm, hogy az 1.6-os xray már támogatni fogja a dx11-et. Gondolom akkor ezért vártak novemberig a megjelenéssel, szerintem Win7 startja után nem sokkal fog kijönni a játék.
na az bizti hogy én csak akkor fogok újítani a gépemen ha valamelyik kedvenc játékom új része minimum grafikán is akadni fog
ja persze kivéve a ramot, jövőre venni akarok 2gb-t
na most hallottm, hogy az 1.6-os xray már támogatni fogja a dx11-et. Gondolom akkor ezért vártak novemberig a megjelenéssel, szerintem Win7 startja után nem sokkal fog kijönni a játék.
a bitcomposeres videóban november volt , és eddig előrendelni sem lehet sehol sem ( szerintem úgy lessz mint a cs-nél , hogy csak novemberben kapjuk meg , de bárcsak igazad lenne :| )
na ja de az oroszoknál nem novemberben van október? vagy van valami ilyesmi, már nem emlékszem, hogy az októberi forradalmat akkor ünnepelték amikor itt november volt. :?: