Pletykák

A SoC-ban nekem mondjuk sokszor jól esett (főleg ha jött a blowout), hogy bepattantam egy Nivába (de volt olyan is hogy traktorba :D ) és elmenekültem egy biztonságos helyre szóval annyira nem rossz dolog az, szóval nem fogom sajnálni ha bizonyos modokba visszakerülnek a járművek.

akkor persze jók voltak , d sima játékba tényleg nem illettek , úgyis itt lessz megint a gyors utazás .

A járművek HUD-jának ócskasága szerintem illett a Stalker-hangulatba.Rozsdás.ütött-kopott járművekhez ez illett.

a zóna határait elméletileg a katonaság örzi akkor , hogy kerültek be járművek , most lehet jönni azzal , hogy a bentieket műköővé tették , de azért majd 20 éve ott parkoló roncsokat .

Engem nem érdekel,hogy kerültek oda,szerintem kis pluszt adott a játékba,vezethetetlenségével és minden hibájával együtt is.

Egy jó kis ruszki autónak 20 megse kotyan 8) Amúgy ajátékban van ikarus busz és gondolomm indenki tudja ,hogy az magyar.... :wink:

Csiga07":21pb5dex mondta:
A járművek HUD-jának ócskasága szerintem illett a Stalker-hangulatba.Rozsdás.ütött-kopott járművekhez ez illett.

Itt nem a textúráról van szó, hanem hogy semmi árnyalás nincs rajta. Nem ismerem pontosan, de még azt is megkockáztatom hogy spriteokkal csinálták.

Agropomon a katonai bázisról ellopták az M zárolt járműveket és kész is a magyarázat :) . Amúgy a múltkor az egyik közeli katonai lerakaton láttam egy olyan régi Zil-t ami valamikor M zárolt volt és még 500 km-se volt benne...

Gondoljunk csak bele Pripyat lakoságának mennyi autója lehetet :roll: simmán elképzelhető ,hogy egy párat ott hagytak

amit a katonaság vagy elásott , vagy megsemmisített ...

Rengeteg autó van ott. Sorban állnak egymásmellet. kb20méterre meg is tudod közelíteni :D Utána 1 kerítés (könnyen átmászható, sőt eléggé szét van esve) és ott álllnak egymás mellett. Sajnos a 90%kilett belezve meg szét lett lopva:S

Hát remélem a motorr amit írnak az bug mentes lesz 99%-ig és nem olyan mint a clear sky hogy csak a 1.5.05 pathcel lehetet vele normálisan játszani úgy hogy rendesen mentett és nem lépett ki óránkéntJa és remélhetőleg nem csúszik annyit mint a cs

októberre :cry: Én arrra számítottam, hogy már augusztus vége szeptember eleje fele kint lesz. Akkor már csúztassák el februárig, és tegyenek bele a csúszás miatt egy bónusz pályát. Nem sok időm lesz játszani( mondjuk most sincs, de aCoP-ot azért kipróbálnám )január végén államvizsgázom :D

ha nem adják ki októberben akkor decemberben adják ki akkor legalább megtudom venni és tudok játszani is többet mert ha októberben adják ki akkor nekem se lesz sok időm az érettségi meg a tovább tanulás szempontjából sokat játszani

VinoBob":385vyc0f mondta:
októberre :cry: Én arrra számítottam, hogy már augusztus vége szeptember eleje fele kint lesz. Akkor már csúztassák el februárig, és tegyenek bele a csúszás miatt egy bónusz pályát. Nem sok időm lesz játszani( mondjuk most sincs, de aCoP-ot azért kipróbálnám )január végén államvizsgázom :D

szósem volt róla hogy augusztus , vagy szeptember eleje , autum , szal ősszel , örüljetek , hogy kijön októberben . Az az értettségi meg tovább tanulás , ha nem ilyen stréber vagy akkor bőven maradni fog időd , és nem kell miatta aggódni , mert felfújják , de könnyű.... meglelpően .

Nem de nem ár rá készülni de ha nem gáz akkor ráérek még tanulni és nem vagyok stréber

nem volt róla szó de mertem remélni, hogy akkörül jön mint tavaly a CS. Azzal már augusztus végén játszottam :D

én örülök is neki , hogy akkor jön , legalább nem lessz ilyen meleg , és legalább addig is kitudják gyomlálni a hibákat stb... ( VinoBob: aug végén szerintem nem csak te játszottál hanem mindenki más is aki kicsit fifikásabb :wink: )

Vissza
Top Alul