Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nincsenek kompatibilitási gondok, nekem minden alkalmazásom megy Win7-en, ami ment XP-n vagy Vistan... Lehet most tényleg jól sikerült az az emulációs dolog... Megjegyzem van az oldalon Win7 topik: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=613
Legközelebbi telepítésnél csinálsz egy másik partíciót ,arra irányítod mindegy,hogy milyen windows rendszered dokumentum mappáját,így újratelepítésnél az adataid megmaradnak,mert csak a másik partíciót kell formattálnod.(ahol a programjaid meg a rendszer van).
Csak vigyázz,nehogy rejtett adat maradjon az adataid között,elég körülményes a megmentésük,én már jártam így
Szerintem a kiadótól függ.Tisztán anyagi megfontolásból.Ha sok fogyott az előző(honosított) részből, tehát jelentős profitot hozott,honosítják a következő részt is.Remélem,elég sokan MEGVETTÉK a Clear Sky-t,hogy ha a CDProjekt adja újra ki a játékot,honosítják,esetleg szinkronizálják .
eljen
nos hát az utóbbi napokban olvastam arról hogy a Radeon a DX11-es videókártyáját szeptemberre tervezi kiadni Nvidia ebben az évben nem valószínű hogy DX11-es karit fog kiadni állítólag vannak problémák a Nvidia fejlesztéseivel...
azt is hallottam hogy Nvidia olyat is csinált már hogy játék kiadóját lefizették hogy ne legyen játékban DX10.1 lehet hogy cop-nál az lesz hogy Nvidia lefizeti a GSC-t hogy ne legyen DX11 a cop-ban
lefizették mi :lol: ,inkább azt mondám hogy ők pénzelték a fejlesztést , de szerintem nem érdemes aggódni a dx 11 miat úgysem lessz benne majd egy patch után .
nos az már biztos hogy nem lessz dx 11 legalábbis megjelenéskor nem , de gondolkodnak rajta , szal lehet később egy patchben megkapjuk ,viszont a dx 10.1 nem említik (lehet az előző kis húzásuk miatt az nvidia megorrolt rájuk.... aztán azért ) , részletek a pcgames.de-n
Neked 4850 vga-d van,ha jól tudom.A 10.1 gyorsít a 10-hez képest,tehát neked picit "lassabb" lesz,ha nem optimalizálják 10.1-re(amit nem hiszek).De ilyen vga-val így is,úgy is szép lesz.
(Ha valamiben tévedtem,bocs)