Pletykák

neked semmit megfogod a géped beszivesz a szervízbe aztán majd ott helyre rakják, egyébként meghajtó formázása

gabber 9511":35284akl mondta:
egyszerű csomó cucc van a gépemen még nem írtam ki DVD-re majd nyáron
ja még mindig azon agyalok hogy vista sp2 vagy Win7

Legközelebbi telepítésnél csinálsz egy másik partíciót ,arra irányítod mindegy,hogy milyen windows rendszered dokumentum mappáját,így újratelepítésnél az adataid megmaradnak,mert csak a másik partíciót kell formattálnod.(ahol a programjaid meg a rendszer van).
Csak vigyázz,nehogy rejtett adat maradjon az adataid között,elég körülményes a megmentésük,én már jártam így :D

Lehet tudni,hogy ki lesz a magyarországi kiadó,magyar lesz-e,esetleg szinkronos?

sajnos még semmit nem lehet tudni , de ha szerencsénk lessz akkor ismét cdproject

Lehet egyébként buta kérdés, de kitől függ, hogy egy játékot honosítanak egy országban, vagy sem? A fejlesztőktől, a kiadótól vagy kitől?

hispan":2e3i4f31 mondta:
Lehet egyébként buta kérdés, de kitől függ, hogy egy játékot honosítanak egy országban, vagy sem? A fejlesztőktől, a kiadótól vagy kitől?

Szerintem a kiadótól függ.Tisztán anyagi megfontolásból.Ha sok fogyott az előző(honosított) részből, tehát jelentős profitot hozott,honosítják a következő részt is.Remélem,elég sokan MEGVETTÉK a Clear Sky-t,hogy ha a CDProjekt adja újra ki a játékot,honosítják,esetleg szinkronizálják .

eljen

nos hát az utóbbi napokban olvastam arról hogy a Radeon a DX11-es videókártyáját szeptemberre tervezi kiadni Nvidia ebben az évben nem valószínű hogy DX11-es karit fog kiadni állítólag vannak problémák a Nvidia fejlesztéseivel...
azt is hallottam hogy Nvidia olyat is csinált már hogy játék kiadóját lefizették hogy ne legyen játékban DX10.1 lehet hogy cop-nál az lesz hogy Nvidia lefizeti a GSC-t hogy ne legyen DX11 a cop-ban

lefizették mi :lol: ,inkább azt mondám hogy ők pénzelték a fejlesztést , de szerintem nem érdemes aggódni a dx 11 miat úgysem lessz benne majd egy patch után .

nos az már biztos hogy nem lessz dx 11 legalábbis megjelenéskor nem , de gondolkodnak rajta , szal lehet később egy patchben megkapjuk ,viszont a dx 10.1 nem említik (lehet az előző kis húzásuk miatt az nvidia megorrolt rájuk.... aztán azért ) , részletek a pcgames.de-n

Neked 4850 vga-d van,ha jól tudom.A 10.1 gyorsít a 10-hez képest,tehát neked picit "lassabb" lesz,ha nem optimalizálják 10.1-re(amit nem hiszek).De ilyen vga-val így is,úgy is szép lesz.
(Ha valamiben tévedtem,bocs)

Vissza
Top Alul