Pletykák

ha minden igaz akkor az nvidia előbb fog , és akkor a kedves amd megint joban fog járni , de visszatérve a cop-ra ha beleraknák a dx 11-et akkor nem ősszel jelennének meg

nVidia milyen névre keresztelte a dx11-t?Az ATI azt hiszem R800 széria.

mármint a stalker 2 idején , azt biztos fogja :D

az tuti hogy stalker 2 fogja támogatni DX11-et :D :D de szerintem cop DX 10.1-fogja csak támogatni 8)
ki a fene fog gazdagokon kívül DX11-es karit venni 2009-ben az se biztos hogy 2009-ben lesz DX11-es videó kártya
ha jól tudom patchel tudnak bele rakni DX11 támogatást :wink:

nomeg egyáltalán ki fogja géppel bírni a dx11-et? hát vannak kétségeim.

Sosem azt nézik, ki mit bír. A hardwerek húzzák a szoftvereket, de leginkább fordítva: a szoftverek húzzák a hardwereket. Ha mindig csak a lehetőségekhez terveznének, nem jutnánk sehova. Ettől függetlenül szerintem sem lesz benne DX11, vagy ha beleteszik, csúszik kicsit...

de én nem akarom azt hogy csússzon elég a DX10.1 támogatás minek nagyobb

sajna én is ha vistám lenne felraknám a DX10.1-et HD4850-es karimmal nyomathatnám :D :D

szerintem dx10.1-el jön ki, ha enm csúszik, és majd 4.5. peccs környékén jön hozzá dx11, úgy mint a CS-hoz a dx10.1.

csakhogy addig nem lessz olyan sok kari ami tudni fogja , ha meg lessz akkor dárga lessz

ja 4.5. patch adná hozzá DX11-et és akkor nem lenne késés annak mindenki örülne kivéve aki nem 8)

gabber 9511,te miért nem rakod föl a Win7 RC-t?Kitudnád használni a vga-dban lévő lehetőségeket.

egyszerű csomó cucc van a gépemen még nem írtam ki DVD-re majd nyáron
ja még mindig azon agyalok hogy vista sp2 vagy Win7

xpre is fel lehet gyaulni elvileg a win7-et anélkül hogy bármi változás lenne ezen kívül a gépen. Egyszerűen csak az oprendszert frissíti a telepítő. Persze lehet hogy az inkompatibilis progik nem működnek majd, de a lényeg hogy nem kell másolgatni.

de az egészet újra akarom rakni azé mert már volt rajta pár vírus kimeríthették az op-t

akkor anyit tudok mondani hogy format: c , ez megoldaj a problémádat és a vírusaidat is :D

Vissza
Top Alul