Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
én meg december óta akkor töltöttem le az alpha-t és megtetszett
(de mondom hogy haver volt az 576by-t ban és megkérdezte hogy mikor lesz azt mondta hogy "március végén április ELEjén :shock: szóval remélem megjelenik időben) és ez is kicsit fura a tegnapi beta miatt

A S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl március végén érkezik majd meg a boltokba, ám addig még egy bétatesztelésre is lehetőségünk lesz a Fileplanet oldalán február 26-án.

Ajajj... vagy jó és egy rossz hírem...
Küldött a fileplanet egy mailt, hogy a nem kiadott cd kulcsokat (vagyis ami nekünk is van és magunknak generáltuk) törölni fogják mert ez csak egy meghívás volt és ennyi :( sír1

A jó hír pedig az, hogy a levél végén írj, hogy március eleén nyilvánosságra kerül az új beta, amihez már nem kellessz jelszó 8) taps1 Remélem így is lesz :)

És mikor törlik? :? Remélem addig nem törlik ki amíg nem jön ki a new beta. :)

azt írták kora márciusban jön a public ver szóval lehetséges az, hogy holnap már lesz egy végleges mp?

Már irta valaki, hogy döglik a CD Kulcsa azonosítása. Lehet ez olyannyira "hamar", hogy máris kitörölték? :oops: :cry: :x

szerintem nem kell aggódni mert nem sokára jön az open beta és úgy tudom
hogy ahoz nem kell kulcs szal jóó lesz

jó de nem lehetett volna úgy hogy amikor kijön a "demo" akkor érvénytelenítsék a kulcsot? :(

:D:D hát abból kiindulva hogy már évek óta húzódik a stalker kiadása, lehet nem fogják elkapkodni ezt a március elejét. :)

sztem ez náluk úgy megy, hogy: bazze, 14.-éig van időnk fiúk, az még nagyjából március eleje, úgyhogy húzzunk bele!

azért március 10. előtt kiadhatnák, báár thq-nál semmi se meglepő(csak az ha betartják az igéreteket)

Nézzük globálisan a dolgot: megígérték, hogy lesz stalker és előbb-utóbb lesz is. Betartják tehát az ígéreteket.

TI tudtok valamit a történetéből azonkívül hogy hol fog játszódni?
mert ha nem itt van valami :"AZ említett játék egy igen látványos CG-intróval kezdődik,melyből a sztorit illetően tul sok minden nem derül ki(NÉVTELEN hősünket félholt állapotban találják meg a Zónában),ám remekül megalapozza a mély pravoszláv(miért vannak ilyen hülye szavak:) ) depresszióval átitatott posztakokaliptikus ukrán cyberpunk hangulatot.
És rögtön jönnek a meglepetések, egyik a másik után megtudjuk, hogy....
még nem tudjuk, kik vagyunk(a játék VÉGÉRE kiderül).
Nem véletlen hogy a történet HÉT pecsétes TITOK de aszabad formálhatóságát jó jelzi hogy a játék végén HÉTFÉLE befejezés(két "valódi" és öt "kamu" befejezés) közül kapunk meg egyet,annak függvényében ,hogy mégis, hogyan viselkedtünk, kikkel rugtuk össze a port..."
(szerény véleményem szerint a S.T.A:L.K.E.R legnagyszerűbben megirt része a történet lesz mert még nem tudtunk jóformán semmit róla , természetesen a grafika is jóó lesz (ami hasonlít (egy kicsit) a SOURCE ENGINE legutóbbi változatához)

2 valódi és 5 kamu befejezés? ezt vajon hogy kell érteni?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul