Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nekem a Groza nem jött be, pedig az elején nagyon tetszett. Később amúgy rohadt sok skuló lesz hozzá és asszem a tudósoknál lehet is kapni.

Nekem 1 dolog (1 páros) kellene : VSS Vintorez + Desert Eagle pisztoly .. Kb 4 -4 tár mindkettőben :D

Én az Agroporm alatti vájatban asszem ma délután fogok szivrohamot kapni .. No nem baj , kirabolok addig pár stash-t .. + Kifosztok a fenébe 1 katonai utzárat Pripjaty-ba :D

Ez alap .. :D De a hangja az röhely .. Ha rálősz elhuzza az "orrmányát" ! :D

sajt88":3feleqhd mondta:
Én az Agroporm alatti vájatban asszem ma délután fogok szivrohamot kapni .. No nem baj , kirabolok addig pár stash-t .. + Kifosztok a fenébe 1 katonai utzárat Pripjaty-ba :D
Jah az jó hely! Nekem is ott lett először vonalkódos a gatyesz! de most már X18ban lecsorog a bokámig!! :D

És mi lesz Pripjatyban meg az Erőműben .. Áztatni fogja a szőnyeget/padlót ? :D:D

Jaja! valami olyasmi! :D

Tegnap végig lopakodtam egy egész ambusht, úgy fostam pedig csak banditák voltak az épületben... de hát azok is ijesztgetnek! :D

Én csak a Poltergeisttől estem majdnem fotelestől hátra :D:D Kacag és nekem esik .. Wii de beszartam :D

Én most megpróbálok erős lenni a játék kedvéért :D :D . Holnap bármikor megárkezhet a futár és már rakom is felfele eljen . Amúgy ha magamnak átírom (ha sikerül) egy másik dvd-re hogy ne az eredeti karcolódjon, azzal követek el warez tevékenységet? Nem akarom koptatni az eredetit, legfeljebb egyszer raknám fel arról a dvd-ről :) .

Másolat készitése , ha az eredeti megvan és nem adod másnak az sz.tem legális .. Én DVD képet csinálok róla és eldugom a gépben valahova .. Warez db. letöröl , még a mentéseket is és start over .. Jegyzem alap STALKER-t rendeltem CD Galaxisból .. V holnap v holnap után itt van .. És akkor .. :D:D (Beteljesedik a prófécia .. Csernobil elszabadul a szobámban .. STALKERes képekkel tapétázom ki a szobám :D)

a másolás, skoszorosítás már törvénybe ütközik asszem... de hát csak otthonra használod ugyh no para:) egyébként is ... who cares bout law? :D

Akkor oké, az eredetit kímélném ahogy csak lehet :) . Egyébként jött a CD Galaxistól mégegy mail, hogy holnap hozzák meg stb. és még ajándék termékposztert is jár :) . Kíváncsi vagyok milyen lesz...

CityLife":25ku6koi mondta:
a másolás, skoszorosítás már törvénybe ütközik asszem... de hát csak otthonra használod ugyh no para:) egyébként is ... who cares bout law? :D

I usually don't care 'bout shitty laws of use .. CoD Uo .. Sh*ts .. :S EA .. Come on they have a load of money .. But GSC , THQ doesn't ... Besides .. They have been working on this game for over 6 years .. They deserve to have it .. So GOOD JOB GSC TEAM .. NICE WORK taps1 eljen

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul