Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Én az Agroporm alatti vájatban asszem ma délután fogok szivrohamot kapni .. No nem baj , kirabolok addig pár stash-t .. + Kifosztok a fenébe 1 katonai utzárat Pripjaty-ba
Én az Agroporm alatti vájatban asszem ma délután fogok szivrohamot kapni .. No nem baj , kirabolok addig pár stash-t .. + Kifosztok a fenébe 1 katonai utzárat Pripjaty-ba
Én most megpróbálok erős lenni a játék kedvéért . Holnap bármikor megárkezhet a futár és már rakom is felfele eljen . Amúgy ha magamnak átírom (ha sikerül) egy másik dvd-re hogy ne az eredeti karcolódjon, azzal követek el warez tevékenységet? Nem akarom koptatni az eredetit, legfeljebb egyszer raknám fel arról a dvd-ről .
Másolat készitése , ha az eredeti megvan és nem adod másnak az sz.tem legális .. Én DVD képet csinálok róla és eldugom a gépben valahova .. Warez db. letöröl , még a mentéseket is és start over .. Jegyzem alap STALKER-t rendeltem CD Galaxisból .. V holnap v holnap után itt van .. És akkor .. (Beteljesedik a prófécia .. Csernobil elszabadul a szobámban .. STALKERes képekkel tapétázom ki a szobám )
Akkor oké, az eredetit kímélném ahogy csak lehet . Egyébként jött a CD Galaxistól mégegy mail, hogy holnap hozzák meg stb. és még ajándék termékposztert is jár . Kíváncsi vagyok milyen lesz...
I usually don't care 'bout shitty laws of use .. CoD Uo .. Sh*ts .. :S EA .. Come on they have a load of money .. But GSC , THQ doesn't ... Besides .. They have been working on this game for over 6 years .. They deserve to have it .. So GOOD JOB GSC TEAM .. NICE WORK taps1 eljen