Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
szerintem 5 normális és 2 olyan ami kicsit habi vagy jobban elrugaszkododtabb a földtőll

jim67":14gdvdjt mondta:
TI tudtok valamit a történetéből azonkívül hogy hol fog játszódni?
mert ha nem itt van valami :"AZ említett játék egy igen látványos CG-intróval kezdődik,melyből a sztorit illetően tul sok minden nem derül ki(NÉVTELEN hősünket félholt állapotban találják meg a Zónában),ám remekül megalapozza a mély pravoszláv(miért vannak ilyen hülye szavak:) ) depresszióval átitatott posztakokaliptikus ukrán cyberpunk hangulatot.
És rögtön jönnek a meglepetések, egyik a másik után megtudjuk, hogy....
még nem tudjuk, kik vagyunk(a játék VÉGÉRE kiderül).
Nem véletlen hogy a történet HÉT pecsétes TITOK de aszabad formálhatóságát jó jelzi hogy a játék végén HÉTFÉLE befejezés(két "valódi" és öt "kamu" befejezés) közül kapunk meg egyet,annak függvényében ,hogy mégis, hogyan viselkedtünk, kikkel rugtuk össze a port..."
(szerény véleményem szerint a S.T.A:L.K.E.R legnagyszerűbben megirt része a történet lesz mert még nem tudtunk jóformán semmit róla , természetesen a grafika is jóó lesz (ami hasonlít (egy kicsit) a SOURCE ENGINE legutóbbi változatához)

Ez nem a S.T.A.L.K.E.R. Fansite-ról van??? :shock:

szerintem is van neve de itt a játék elejére céloztam(tunk) (mert az elején még nem tudjuk)

Valamelyik topicba arról volt vita hogy hogy lehetlesz menteni. Íme a megoldás a hivatalos oldalról: "You will be able to save at any point." Bárhol menthetsz a játékban. Hát nem nagyszerű?! :D

És akármennyi lehetőség van rá, vagy fel kell venni valamiféle mentési objektumot?

szerintem akkor ment mindenki amikor akar (az nagyon idegesítő amikor check pointos rendszer van (pl:FAR-CRY)

A "bárhol-mentés" a legegyszerűbb, pláne egy ilyen játékban, de pl szintén mászkálós játékot említve talán a GTA-k jutnak eszembe, ahol volt mentőhely és oda kellett elmenni. Ez reális volt, persze a stalker esetében nem működne, mert ez eleve lassabb "idővel" dolgozik, és nem biztos, hogy 10 percen belül visszaérsz egy mentőhelyre, ha épp abba kell hagynod a játékot... Így marad az egyszerű megoldás.

Hát igen... a GTA-k is csak ennyiben voltak reálisak. Közben meg cipelt egy Machine Gun-t meg egy lángszórót meg még kb. 20 fajta más fegyvert és eszközt... kicsit muris volt :D

TÉnyleg azt valaki nem tudja hogy lehete majd dolgokat mozgatni mint a hl2ben??

nem a gravity gun-ra hanem simán (pl:ott a földön egy doboz és felveszed hogy utána eldobd :D )
úgy mint a hl2 elején hogy felkaptuk a sörösüveget és hozzávágtuk a combine-hoz (vagy a festékesvödör )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul