Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
FreedomF":2p5b11e3 mondta:
:) 3700+ AMD 2 GB RAM és egy 7900GT mellett szaggatnia nem kéne :)

Minden csak beállítások kérdése. Nálam (E6400 @ 3200MHz | 7900GTO | 2GB DDR1000) szerinted miért szaggat néhol? :roll:

ps.: ultra beállításokról beszélek...

FreedomF":w6ms90ln mondta:
Ugyis uygan olyan azért eléggé fura :) megnéztem 3dmark alatt és semmi gond fps se megy le :) eléggé érdekes :)

Ha olyat csinál, hogy bizonyos pontokon szabályosan lezuhan az fps ilyen 5-re vagy alá, akkor az bug. Eddig csak ATI kártyáknál hallottam :roll:

Nálam megy mint a karikacsapás minden jó és van olyan szerver is ahol nincs lagg 8) de sajnos a láthatatlan kód az müxik

Ma szointe egész nap játszottam,és teljesen jol ment,néha egy kis lag ,de nem gáz. Volt egy magyarok ide, szoba,na az nem ment:)

Én is abba voltam, és azért nem ment mert a szerver 1024/256-os volt. :D

FreedomF":4ft9lt35 mondta:
Jujj az elég durva egyébként public serverre fellehet menni kód nélkül??

Mint ahogy írtam nem lehet, mivel előbb a THQ master erver mindenkit leellenőriz :roll:

Zárt bétatesztnek az lenne a lényege, hogy pár elhivatott ember kipróbálja, visszaírja a hibákat és ők kijavítják... nem arra, hogy minden hülyegyerek STALKER-ezzen és utána fikázza, hogy ez bugos, meg sz@r.

pYura":2mdch5a0 mondta:
Zárt bétatesztnek az lenne a lényege, hogy pár elhivatott ember kipróbálja, visszaírja a hibákat és ők kijavítják... nem arra, hogy minden hülyegyerek STALKER-ezzen és utána fikázza, hogy ez bugos, meg sz@r.

ÍGY VAN !!! MÁRCIUS 24-én LESZ A TÁMADÁS addig még fejlesztki, javítják :!:

de remélem megfog jelenni időben mert ha nem....

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul