Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Akkor még azt mondtad ezzel állsz bosszút a sok késés miatt fogatlan ez a sok várakozás úgylátszik birka türelemre tanít :mrgreen:

Lehetséges. De mint szokták mondani, a Föld forog, az idő múlik, az emberek változnak, de én tökéletes maradok. :)

Hali!
Nekem mint S.T.A.L.K.E.R. érdeklődönek lenne egy két kérdésem hozzátok a járművekkel kapcsolatban :
1. ki lesz dolgozva benne a kocsit kulcsal történő indítás?
2. 1 klánon belül vissza lehet nézni ki vitte el a járgány / ki lopta el ?
3. az Apc-ben 10+/-enber fér el ?
BYe : Montu

háj! én úgy tudom , hogy nem lehet majd a kocsikat vezetni , mert azt mondták, hogy nagyon nehéz lenne nagiválni a zónában, mivel sok helyen el van torlaszolva az út és ezrt a vetetésüket kihagyták, de kövezzetek meg ha nem így van

Vezetés sajnos ki lett véve, modokban még lehet bízni.

pYura":15l75fax mondta:
Vezetés sajnos ki lett véve, modokban még lehet bízni.

vagy lehet hogy a kódot is optimalizálták és így minden felelsleges szubrutint eltávolítottak a végleges változatból...általában ezt csinálják..

Sajnos nem nem1 Az interjuban olvastam, hogy kérdezték a fejlesztőket, hogy lesz-e a gyaloglásonk kívül más közlekedési lehetőség. (jármű teleport, egyéb) és a válasz egyértelmű "nem" volt.

Á szóval nem lesz semmi ez egy kicsit letört me én má mióta hírek keletkeztek róla zóta nekünk má klánunk van :) de nem baj bisztos lesz majd vmi élvezhetőbb mint a többi fps (vagy nem tom mi)

Meg egy kéréds olvastam hogy moderátorokat kerestek ? nos szóval én eléége szeretek moderálni nem tom hogy van e még felvétel !
Üdv : Montu

pff THQ oldalán megjelenés megint Coming soon... meg az angliában szervezett multi beta is elamradt... és annak a verziónak a publikussá tétele is elmaradt... ezek tényleg ennyire hülyék? kérdés1 kérdés1 kérdés1 box

Ok tele van biztos bugokkal, de ha két éve képesek voltak egy kezdetlegesebb verziót kiadni, akkor ezt most miért nem lehett? fal1

Ha most bejelntenének egy újabb késést annak már csúny következményei lennének... fal1 lövés1

Ha a THQ minőségellenőrei túl bugosnak találják vagy egyéb kifogást találnak, úgyse fogja őket érdekelni őket az emberek reakciója ha újra elhalasztanák ... :evil:

Szerintem nem fogják még1×megtenni amit megtettek már eccer mert enny i pénzt semmi nem fog visszahozni

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul