Pletykák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
és ha márciusban ki sem adják?(én ettől félek)

biztosan ki adják most nehogymár 7 napon vitatkozzunk jönnifog, mert ha nem akkor ennek a projectnek itt van vége

hispan1":34pkmj7j mondta:
Szerintem egész egyszerűen állapodjnk meg abban, hogy március, és kész. Úgyis lesz még addig egy pár variáció.

Ja, március pontosabbat nem lehet tudni, de ezt már tartaniuk kell!!

Pontosan. Ezért nem is kéne ennek a beszélgetésnek ebben a szoboban folynia, mert ez már nem pletyka.

Azt mesélte egy zombi, hogy az egyik klán meg akarja támadni a Stalker DVD-ket szállító kamiont a Zóna határában. Ezek szerint késni fog. Amondó vagyok, h egy meglepetés szerű támadással tiporjuk el a kamiont támadó klánt, így épségben eljuthat mindenkihez a kedvenc játéka. lövés1

S.T.A.L.K.E.R január 24-én debütál

THQ és OmegaSektor szervezik Stalkathont eredeti INQ HQ-hoz közel

Theo Valich által: kedd* 23 január* 2007, 08:39

S.T.A.L.K.E.R. VÉGÜL KÉSZ.
Amíg sok olvasó és újságíró kezdte el Duke Nuk'em Foreverként, az ukrajnai játékként, beletenni ezt a játékot ugyanabba a kategóriába, fejlesztési csapatnak, GSC Gameworldnak, sikerült fényeznie a kódot és borítást valami, ami olyan nagy tudott lenni, mint a közelgő DX10 nehézsúlyúk, hosszában mint például Crysist és UT2k7-et, végül.

Parancsban, hogy kapják azok közül a papír és online magazinok közül mindegyiket, ami készen áll egy márciusra, 22. kibocsátás, THQ összeállt Omega Sektorrel. És úgyhogy látni fogjuk a félreérthetően elnevezett Stalkathont, egy 24 órás sajtót, maraton a kód végső változatával. A dátum január 25-éig 24., a helyszín OmegaSektor LAN Harrow-ban, Middlesex.

S.T.A.L.K.E.R Omega Sektor prototípusboltban lesz demoed*, állt 70-ből a legkorszerűbb gépek Intel Core 2 Duóból és Geforce 7950GX2 grafikus kártyákból álltak, de a végső dolgokat jellemezni fogja 8800 grafikus kártya.

Szomorúan, a tiéd igazán az igények, hogy tegyenek egy keveset, dolgoznak Olaszországban, úgyhogy nem fogom csinálni azt a Stalkathonnek. De az áttekintés kint lesz, amint THQ az áttekintő kódot küldi nekünk.

Ez egy hosszú, hosszú várakozás volt.

A cikk fordítva

Igen, az európai megjelenés meg egy nappal utána lesz...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul